Nijer tohumu nasıl kullanılır yardım ?

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Nijer tohumu nasıl kullanılır yani haftada 1 yemlıge yarım cay kasıgı koy gıbısınden fln nasıl kullanılır bıraz yardım edermısınız ?

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Oldukça az verilmeli 1 yemliğe bir çay kaşığı kadar mesela... Fazlası tüye sokar

Umit Murat

Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Murat
Aman dikkat et, acemilik dönemimde yemliğe basmıstım nijeri, kuşa baktım kafesin tabanında bir o başa bir bu başa koşuyor, saatlerce devam etti bu, sabah ta maalesef kaybettim canım kuşumu. Dikkat et, bir yemliğe bir çay kaşığı anca.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Umit MURAT' Alıntı:
Aman dikkat et, acemilik dönemimde yemliğe basmıstım nijeri, kuşa baktım kafesin tabanında bir o başa bir bu başa koşuyor, saatlerce devam etti bu, sabah ta maalesef kaybettim canım kuşumu. Dikkat et, bir yemliğe bir çay kaşığı anca.
abi deme oyle bu kusum olurse bıterım ben degerı benım ıcın buyuk :/

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
nijeri kışın kullanmanızda fayda var aslında ama karışık muhabbet yemin içinde gerken kadar vardır yinede takviye olsun diyorsanız 1 yemliğe haftada 1 kere bir silme çay kaşığı kullanın

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
yem karışımında %3-5 oranında sürekli verebilirsiniz. 1 kilo yemde 30-50 gram kadar bulunması yeterli. Sürekli çay kaşığı ile ayarlama yapmanıza gerek kalmaz. İçinde yeterli oranda nijer karışımı bulunan yemlerde satılıyor