nijer tohumu

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
nijer tohumunu nerden bulabilirim, kaç tane petshopa hatta aktarlara filan da sordum ama hiçbirisinde de yok bulamadım bir türlü.

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
bir de kuşlara ara sıra dal darı vermek istiyorum, dal darıyı nerden temin edebilirim ?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Nijer tohumcularda, yemcilerde bulunur. Dal darı petshoplardan temin edebilirsin.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
yasin kardeşim şuandakiler eski mahsül yeni mahsuller martta gelir diyorlar tabi bu konya için geçerli ama ankaradada durum aynıdır bence bulursanda iyi kontrol et 1 yıllık tohumu verme istersen

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
ankarda ikamet ediyorsan ulus kuş halinde bulabilirsin ben ordan almıştım

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
ulustaki kuş hali nerde arkadaşlar.
şimdi aldığım tohuma ne kadar bakarsam bakayım eski mahsul mü olur.
yeni mahsül taze tohum için marta kadar beklemeli miyim?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Eski olması bir şey değiştirmez. Tohum çok kötü şartlarda tutulmadıysa ki adam öyle yapsa satamaz zaten, alabilirsin. Ben geçen hafta 8 çuval yem aldım. Eylül mahsülünden.

Bu arada ilker beye teşekkür etmek istiyorum. Yemde gerçekten bir hareketlenme var ve yurdumun yemleri ihracata gidiyor. Buda iç piyasadaki yemlerin çekilip , pahallanacağının göstergesi tabi.

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
hani yangın çıkan bi çarşı vardı modern çarşı diye onun arka tarafına düşüyor zaten oraya gitsen herkez gösteriri kilosunu bilmiorum adam pahalı demişti bende 2tl aldım zaten yemle karıştırıyorum direk vermiyorum istersen nijerli mamada var tabi

E

elaziz2316

Guest
M.Yasin ÖZCAN' Alıntı:
ulustaki kuş hali nerde arkadaşlar.
    Yasin nasıl Ankaralısın? Ben Ankaralı değilim ama çok iyi bilirim. Heykel'den yukarıya (Anafartalar çarşısının önünden) çıkıyorsun, Ziraat bankasından sağa doğru dönüyorsun sol tarafta. Karşısında Balık, sebze, saktat vs. satılan yerin karşısında. Kuş ve akvaryumcular orada. Onların içinde tohumcularda bulunmakta.

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
elaziz2316' Alıntı:
    Yasin nasıl Ankaralısın? Ben Ankaralı değilim ama çok iyi bilirim. Heykel'den yukarıya (Anafartalar çarşısının önünden) çıkıyorsun, Ziraat bankasından sağa doğru dönüyorsun sol tarafta. Karşısında Balık, sebze, saktat vs. satılan yerin karşısında. Kuş ve akvaryumcular orada. Onların içinde tohumcularda bulunmakta.
:D :D