Normali Beni Bulmaz :)

Hasan Çelik

Yeni Üyemiz
Şu sıralar gaga problemi çeksek te, evin yegâne enerji kaynağı konumunda halen  thumbsupbo

paccman

Üyemiz
hocam oda birşeymi bendeki kafes çatılı  çatının en ucuna çıkıp  2  bacagını kanadının üstüne  atıp öyle uyuyodu  halka biçiminde yuvarlak  bazen orada uyuyodu  sabahları  kafesde durması imkansızdı  illaki çıkacak o kafesten

Hasan Çelik

Yeni Üyemiz
Mehmet AKÇAKAYA' Alıntı:
hocam oda birşeymi bendeki kafes çatılı  çatının en ucuna çıkıp  2  bacagını kanadının üstüne  atıp öyle uyuyodu  halka biçiminde yuvarlak  bazen orada uyuyodu  sabahları  kafesde durması imkansızdı  illaki çıkacak o kafesten
:D

Her ne kadar çok sevsem de artık eş almanın vakti geldi. Tek başına yaşamasına gönlüm razı olmuyo artık  :)

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
HASAN BEY SAKIN PET SHOP SİZE YARASAYI MAKYAJLAYIP MUHABBET DİYE SATMIŞ OLMASIN smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smilek

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
türlü türlü huyları oluyor :)))
isim soy isimde  10 numara  olmuş :D

Hasan Çelik

Yeni Üyemiz
Levent ULUCA' Alıntı:
HASAN BEY SAKIN PET SHOP SİZE YARASAYI MAKYAJLAYIP MUHABBET DİYE SATMIŞ OLMASIN smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smilek
Olabilir  smileki

Hasan ÇELİK' Alıntı:
türlü türlü huyları oluyor :)))
isim soy isimde  10 numara  olmuş :D
Aynen hocam bir an ne zaman mesaj yazdım dedim kendime  :D

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Hasan ÇELİK.' Alıntı:
:D

Her ne kadar çok sevsem de artık eş almanın vakti geldi. Tek başına yaşamasına gönlüm razı olmuyo artık  :)
tebrikler yalnız yaşaması çok gereksiz mutlaka eş alın.. alkisd alkisd