Normalmi ?

canfener

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
akkuzu
Ben yeni kuş aldım .Dişi 6-8 aylık galiba daha 3.günü hiç ötmüyo ama sabah saat 10:45 civarı 1-2 kere ötüp bırakıyo .Elimi kafese uzatıyorum kaçıyo hemen göğsüne bastırıyorum binmiyor elime kafesi açık bırakıyorum dışarı çıkmıyo.Bunları yapmıyosa ben konuşma nasıl öğretecem  C:)

Birde dişi kuş zor alışır diyorlar doğrumu acaba teşekkürler

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
6-8 aylık kuşa konuşmayı öğretmek zordur. Ele alıştırmak konuşturmak kadar olmasada o da zordur... Kuşu kendi haline bırak biraz yeni ortamına alışsın.. Sonra ötmeye başlar... Konuşturmak yada ele alıştırmak istiyorsan yuvadan yeni atlamış bir yavru almanı öneririm...

canfener

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
akkuzu
Ferhat HAN' Alıntı:
6-8 aylık kuşa konuşmayı öğretmek zordur. Ele alıştırmak konuşturmak kadar olmasada o da zordur... Kuşu kendi haline bırak biraz yeni ortamına alışsın.. Sonra ötmeye başlar... Konuşturmak yada ele alıştırmak istiyorsan yuvadan yeni atlamış bir yavru almanı öneririm...
Teşekkürler yaşadığım yer öyle büyük şehir değil bir ilçe ve petshop yok kuşu çiçekciden alıyoz ne işse  confusedtw neyse bulmaya çalışacağım

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
Oturduğun yere yakın bir üreticiye sitemizden ulaş dişini ver yerine yuvadan yeni atlamış bir yavru al böyle bir kuşun herşeyi sen olursun alışması konuşması daha kolaydır. Kuşun hem büyük hem dişi imkansız yoktur ama zor alışır...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ferhat HAN' Alıntı:
+1 ve erkek al.