Ş ŞEMSETTÜN SEVÜNÇ Uzman Üyemiz Katılım 19 Nis 2012 Mesajlar 497 Konum manisa Adı şemsettin Soyadı SEVİNÇ 13 Mar 2013 #21 maşallah
6 64bit Uzman Üyemiz Katılım 10 Kas 2012 Mesajlar 543 Konum İstanbul Adı Tugay Soyadı Dereli 13 Mar 2013 #22 Batuhan SEVİNÇ' Alıntı: evet evet malinua ve yorkshire kırıklarıda yumurtladı yorkların yumurtası 5 gun içinde cıkıcak malınua daha yenı başladı 2 yumurta cıkarttı Genişletmek için tıkla ... Bu gidişle ben de kanaryaya dönücem zaten Muhabbetler sabah uyutmuyolar cak cak cak
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı: evet evet malinua ve yorkshire kırıklarıda yumurtladı yorkların yumurtası 5 gun içinde cıkıcak malınua daha yenı başladı 2 yumurta cıkarttı Genişletmek için tıkla ... Bu gidişle ben de kanaryaya dönücem zaten Muhabbetler sabah uyutmuyolar cak cak cak
S Sıddık Uzman Üyemiz Katılım 11 Haz 2011 Mesajlar 3,277 Konum Ankara Adı Sıddık Soyadı Yamaç 14 Mar 2013 #23 MaşaAllah hayırlı üretimler.
E erena Takipçi Üyemiz Katılım 13 Eki 2012 Mesajlar 211 Konum izmir Adı Murat Soyadı TÜRKAY 14 Mar 2013 #24 Maşallah ..
B Batuhan26 Uzman Üyemiz Katılım 9 Ara 2012 Mesajlar 817 Konum Eskişehir Web sitesi www.facebook.com Adı Batuhan Soyadı Sevinç 14 Mar 2013 #25 Tugay DERELİ' Alıntı: Bu gidişle ben de kanaryaya dönücem zaten Muhabbetler sabah uyutmuyolar cak cak cak Genişletmek için tıkla ... 1 tanede muhabbet var ya kapıyı ogrendı butun gun kapı agzında dolanıyor bırakmıyor kapıyı acıncada kanaryalara gıdıyor salmak ıstemıyorum o yuzden
Tugay DERELİ' Alıntı: Bu gidişle ben de kanaryaya dönücem zaten Muhabbetler sabah uyutmuyolar cak cak cak Genişletmek için tıkla ... 1 tanede muhabbet var ya kapıyı ogrendı butun gun kapı agzında dolanıyor bırakmıyor kapıyı acıncada kanaryalara gıdıyor salmak ıstemıyorum o yuzden