esrarengiz09
Yeni Üyemiz
arkadaslar uretımhanenın ısısı yazın en fazla kac derece olmalı
Hilmi abi açıklamışHilmi AKYILDIZ' Alıntı:Konum itibariyle her üretimhanenin ısısı değişik olabilir. Isıtmak için ısıtıcı kullanırız fakat soğutmak için klima kullanamayız en azından ben kullanmıyorum kullananda duymadım.Yazın ideal olanı 30 dereceyi aşmayan üretimhaneler 30 un altı olursa bence daha iyi yazın sürekli yeterli havalandırma hijyene daha dikkat özellikle mamalar akşam toplanacak ilacın sulukta kalma zamanı vs vs
+1Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Yaz mevsiminden bahsedildiğine göre belirli bir sıcaklıkta tutmakta o kadar kolay olmasa gerek. Muhabbet kuşlarının en ideal üreme sıcaklıkları 18-24 derecedir. Yazın üretimden çok kuşları dinlendirme yoluna gidilirse daha iyi olur düşüncesindeyim.
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:Konum itibariyle her üretimhanenin ısısı değişik olabilir. Isıtmak için ısıtıcı kullanırız fakat soğutmak için klima kullanamayız en azından ben kullanmıyorum kullananda duymadım.Yazın ideal olanı 30 dereceyi aşmayan üretimhaneler 30 un altı olursa bence daha iyi yazın sürekli yeterli havalandırma hijyene daha dikkat özellikle mamalar akşam toplanacak ilacın sulukta kalma zamanı vs vs
Hilmi abim meseleyi halletmiş.Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:Konum itibariyle her üretimhanenin ısısı değişik olabilir. Isıtmak için ısıtıcı kullanırız fakat soğutmak için klima kullanamayız en azından ben kullanmıyorum kullananda duymadım.Yazın ideal olanı 30 dereceyi aşmayan üretimhaneler 30 un altı olursa bence daha iyi yazın sürekli yeterli havalandırma hijyene daha dikkat özellikle mamalar akşam toplanacak ilacın sulukta kalma zamanı vs vs