ÖDÜ PATLADI GALiBA SHOW KUŞUN ÖLDÜ ustaların fikri nedir

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
işlerin yoğunlugundan malum bayram önü bizim mesailer arttı
dün gece 1.30 gi kuşların bakımını yapıyordum gri dişi 2011 kuşu eşe hazırlıyordum daha önce geçen aylarda erkeği ölmüştü.kuş cok tırsaktı yalnız akşama elime aldım yerini değiştireyim derken ikinci yakalmaamda kuştan garipten ses gelmeye başladı ağzı burnundan kan gelmeye başladı
tırstım tabiki kuş gitti gider kafesine geri koydum 2 dakikaya varmadı tak ters döndü öldü
sizce ödümü patladı bana öyle geldi ama

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Benimde bir kuşum vardı aynı şekilde kayıp ettim ani bir hareketten dolayı korkup ölmüştür geçmiş olsun

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
2 hafta öncede aynı renklerde benim dişim aynı şekilde öldü ilk aldım elime bıraktım kafese bi garip hale büründü sorasında ne oluyo diye tekrar aldım elimde öldü ama benimki oakadar ürkek değildi ben astımdan şüpeleniyorum

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Selim YILMAZ' Alıntı:
2 hafta öncede aynı renklerde benim dişim aynı şekilde öldü ilk aldım elime bıraktım kafese bi garip hale büründü sorasında ne oluyo diye tekrar aldım elimde öldü ama benimki oakadar ürkek değildi ben astımdan şüpeleniyorum
valla  ben elimealoıca ya korktu büyük ihtimalle geçen haftlarda biraz ishal olmuştu düzelmişti 2-3 ügndür elime alınca birden kan gelmeye başldı gık guk dedi tak gitti

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
geçmiş olsun kardeşim.oluyor böyle durumlar akşam sapasağlamdır sabah kafesin altında.

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Geçmiş olsun inşallah ne sizin ne de bir başkasının başına bir daha gelmez.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Böyle birşey bir üretici abimizin başınada gelmişti forumda okumuştum dal darı vercekmiş yılan sanıp kuş kendini kafes tellerine vurmuş ölmüş bazı kuşlar çok ürkek oluyor bu durum hangi abimizin başına gelmişti hatırlayamadım çok büyük geçmiş olsun inşAllah bu durum kimsenin başına gelmez birdaha.

tarikpercin

Üyemiz
Adı
Tarık
Soyadı
PERÇİN
Ali Bey, bildiğim kadarı ile muhabbet kuşlarının kalp atışları insanlarınkinden onlarca kez fazla, bu kalp ritimleri korkma, heyecanlanma durumlarında tavana vurabiliyor ve sonunda maalesef boyle durumlar ortaya çıkabiliyor ki bu durumlara 'çatlama' deniliyor. Ani hareketler yapmamamız gerekiyor. Büyük geçmiş olsun.