Oğuz denizle kütahya dernek başkanı sabri amcayı ziyaret ettik

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Güzel birgündü. Kanımızı da verdik, gezdikte  ;)  Umarım güzel misafir etmişimdir hilmi abicim seni. Zaten kütahyanın sınırlı kuş piyasasında en nadide üreticilerin yanlarındaydık hep.  :) Sabri amca Kütahyanın en eski kuşçularındandır, aynı zamanda Kütahya Serinofil Derneğinin de başkanıdır. Bu sene kütahya da düzenlenecek yarışmanın da düzenleyicisidir.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
kuş sevenlerle beraber olmak güzeldi resim sitesinde sorun var herhalde bukadar yükleyebildim

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Kütahya da 6 sene geçirdim. Bu değerli arkadaşları o zamanlar tanımadığım için üzgünüm :(

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Doğa ve KuşSeverleri bir arada görmek güzel. Allah dostluğunuzu daim etsin..

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
sizleri kütahyamızda görmek çok güzel teşekkürler..oğuz kardeşim sana dargınım biliosun sen nedenini :D :D :D

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz

Buyrun resimlerin geri kalanları da bunlar.
İsmail hocam sana karşı mahçupum ama inş bigün gelicem senin yanına da.  :) Hatta müsayitsen yarın hilmi abiyle gelelim.  ;)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
maşallah bu işin dostluklara vesile olması ayrı bi güzellik

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Güzel görüntüler. Allah muhabbetinizi arttırsın

E

elaziz2316

Guest
    Muhabbetiniz bol olsun. Bu tür ziyaretleri artırmak ve sürekli hale getirmekte fayda var.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Bende yarışmaya gelebilirim oğuz :)
Serkan abi Allah aşkına şuraya jumbo getir, burdakiler jumbo görsünler  :D :D

Bizim çekoslavaklara jumbo diyorlar, kırk yıllık çekler oldu jumbo  ;D Ben yarışmada yerli statülerini doldurmayı planlıyorum, sakın yerli getirme ama jumbolarını beklerim  ;)  ;D

Bugün İsmail ÖZTÜRK arkadaşımızın da üretimhanesine gittik. Sağolsun çayımızı kahvemizi ısmarladı güzel bir muhabbet ortamı oldu. Daha sonra Bir zabıtanın kümesine gittik ve orda da fotoğraflar çektik, bol bol muhabbet ettik. Birazdan resimleri paylaşacağım.  ;)

Güzel dilekleriniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Burada bizlerin gördüğü pek vasıflı kuş yok. İmkanı olsan herkes 16 EKİMDE KÜTAHYADA yapılacak yarışmaya kuşlarını getirsinler, bol bol kupalarla dönecekleri aşikârdır.  :)