Ok Gibi Çıkıp Dökülen Tüyler (Resimler Yüklendi)

gökdoğan

Üyemiz
Adı
Gök
Soyadı
Doğan
Tüm form ekibine merhaba, yavruluktan bu yana beslediğim dişi kuşum 8 aylık oldu 4 ay önce tüye girdi ve tüy dönemi, tüy dökülmesi bitmedi. 4 ay geçti Gaga altı ense göğüste çıplaklıklar oluştu uyguladığım bakım b vitamini komplexi multivitamin ve mama dal darı ve yulaf Yemesi içmesi Harika ama gel gelelim tüyler ok gibi çıkıyor ve dökülüyor ok gibi olan bölümü elimle ezdiğim de için de tüy var resimlerini yükleyeceğim Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum...

Ekli dosyalar

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Fotoğraf olmadığı için net bir şey diyemem hocam fakat tüyler ok gibi çıkar sonra normale döner eğer dökülme varsa ve açılmalar oluşuyorsa dış parazitten şüphelenebilirsiniz diye düşünmekteyim.

gökdoğan

Üyemiz
Adı
Gök
Soyadı
Doğan
Resimleri ekledim, kırmızı kadrajlı olan resim de açılmamış dökülen tüyün büyüklüğü 3,5 cm kadar büyük bir tüy. Yorumlayan yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Dış Paraziti mutlaka uygulama olarak yapın. Benim 2. videomdan yardım alabilirsiniz.
Tüylerinin tekrar çıkmasına yardımcı olacak Maddeler Metiyonin ve Lizin isimli 2 aminoasit. Ayrıca Biyotin de verilmeli. Bunların bir arada olduğu Multivitamin+ Aminoasit takviyelerinden alıp kuşa 2 hafta kadar verin. Sonuç alamazsanız sonunda Koksidiyoz Tedavisi uygulayıp tekrar takviyeleri aynen yapınız.

gökdoğan

Üyemiz
Adı
Gök
Soyadı
Doğan
Ayhan hocam yardımınız için teşekkür ederim, dış parazit uygulamasını yapacağım, ünlü bir markanın multivitaminini aldım onu da vereceğim, yalnız aminoasit ne öneriyorsunuz? Biyotin de alacağım tedavi cevap vermezse koksidiyoz tedavisi uygulayacağım.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Gök Kardeşim,
Vit amino tonic isimli takviyeyi ben kullanıyorum. Bahsettiklerimin hepsi içinde olan bir tek ürün. Ayrıca multivitaminsiz aminoasit satılıyor mu bilmiyorum. Biyotin Bemiks C nin içinde de var. Eczaneden bulailirsiniz.