Oktay AYKUT beyden almış olduğum 2 çift Show kuşlarım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Oktay abi sana teşekkür ederim, yaklaşımından, sıcakkanlı oluşundan ve dürüstlüğünden ötürü...
Hiç tanışıklığımız olmadan sadece telefonla tanışmamız, siparişimi verişim ve kuşlarımın gelişi,
kuşlar  bana ulaştığında Oktay abimin ne kadar titiz bir insan olduğunu anladım, kuşlar çok özenti gösterilerek kafeslenmiş otobüse verilmişti.
bana söylediğine göre bu kuşlar GÜRKAN ÖZTÜRK arkadaşımızın Ankara Cumhuriyet Kupasında derece alan kuşlarının kardeşleriymiş,
ve bu linki incelediğimde ( http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,14691.0.html ) 3. resimdeki Spangle kategorisinde 3. olan kuşun bendeki sarı kuşlarla kardeş olduklarını tespit ettim
tekrar teşekkürler Oktay abi, hala dürüst insanlar varmış demek alkisd alkisd alkisd

bugün kuşların kafes temizliğini yaparken çemiş oldum fotoları..

Uploaded with ImageShack.us

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hayırlısı ile abi üretime geri dönmeni kutlarım
Kuşlarda kafesin düzen ve titizliği de mükemmel

MAŞALLAH

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
maşallah 10 numara kuşlar inş dolu dolu yavru alırsınız

mücahit

Takipçi Üyemiz
Adı
mücahit
Soyadı
irez
maşallah inşallah sağlıklı yavrular alırsınız

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Abi hayırlı uğurlu olsun çok güzel kuşlar bol yavru alman dileği ile...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi senin tecrübeni seçmiş olduğun kuşlar ve kafes düzeninden de anlayabilirler. Yazdığın iletilerin değeri de bu sayede anlaşılır.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
iyi dileklerinize teşekkür ederim, Allahım utandırtmasın...

BRUCE06

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
YILMAZ
hayırlı uğurlu olsun bol yavrular almanız dileğiyle..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Buradan Oktay Aykut abimizi de dürüstlüğünden dolayı tebrik ederim

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
mert kardeşim öncelikle kuşların yeniden hayırlı uğurlu olsun tüylerince yavrularını alırsın inşallah ayrıca sana ve diğer site üyesi arkadaşlara övgülerinizden ötürü teşekkür ederim ben sonuçta üzerime düşeni yaptım en çok korktuğum kuşları beğenmedim demendi ama beğenmiş olmana çok sevindim ne mutlu bana seni sevindirebildim inşallah herşey gönlünce olsun bu işe gönül veren bütün arkadaşlarada teşekkür ediyor aynı temennilerde bulunuyorum herkese hayırlı akşamlar olsun bütün arkadaşları kocaman kocaman love love love

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Oktay AYKUT' Alıntı:
mert kardeşim öncelikle kuşların yeniden hayırlı uğurlu olsun tüylerince yavrularını alırsın inşallah ayrıca sana ve diğer site üyesi arkadaşlara övgülerinizden ötürü teşekkür ederim ben sonuçta üzerime düşeni yaptım en çok korktuğum kuşları beğenmedim demendi ama beğenmiş olmana çok sevindim ne mutlu bana seni sevindirebildim inşallah herşey gönlünce olsun bu işe gönül veren bütün arkadaşlarada teşekkür ediyor aynı temennilerde bulunuyorum herkese hayırlı akşamlar olsun bütün arkadaşları kocaman kocaman love love love
teşekkürler Oktay abi....

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Mert Bey,

Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle besleyin.Doğrudur Oktay abiye  tek tek seçerek ayarlamıştık.Dereceli kuşların kardeşleri olduğuda doğrudur.Mavi spangle özellikle çok yakışıklı olmuş.Aradan geçen zamanda mavi spangle yavru hiç alamadım.Mavi spangle ın tadı bir ayrı oluyor.

Güle güle besleyin...