Kemal AKBULUT' Alıntı:GEÇMIŞ OLSUN KUŞ GIDICI SON NOKTA YUMURTA VE ANADAN GEÇEN BIR RAHATSIZLIK
EĞER KUŞUNUZ ÇOKSA DIĞERLERINEDE BAKINIZ VE EN YAKIN ARAŞTIRMA LABARATUVARINA GOTUREREK TAHLIL NETICESINE GORE HAREKET EDINIZ SLM
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:muhtemelen kara leke hastakığı karaciğerde oluşur .anne ve babadan yavruya geçer . anne baba bakmayabilir . zayıfı bertaraf etme olayı . yavru için yapılacak bir şey yok . anne baba tedavi edilmeli . her yavruda çıkmayabilir . bağışıklık sistemi zayıf olanlarda görülür . tedavisi tylan isimli bir ilaç . dozu ve kullanımını bilmiyorum . hiç kullanmadım .
+++ Sonuç mahalesef kayıp olacak tedavi için geçŞevket ÇAĞLAR' Alıntı:muhtemelen kara leke hastakığı karaciğerde oluşur .anne ve babadan yavruya geçer . anne baba bakmayabilir . zayıfı bertaraf etme olayı . yavru için yapılacak bir şey yok . anne baba tedavi edilmeli . her yavruda çıkmayabilir . bağışıklık sistemi zayıf olanlarda görülür . tedavisi tylan isimli bir ilaç . dozu ve kullanımını bilmiyorum . hiç kullanmadım .
Cihan AYTAN' Alıntı:+++ Sonuç mahalesef kayıp olacak tedavi için geç
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
Şuan 1 saat öncesine göre iyi az önce ayakta durdu ondan önce kendini bile taşıyamıyordu sabaha atar kendinide dediğiniz gibi ise üzücü bitecek sonu bizimkiler çok sevmişti . 5 gün ama gel dediğimde yanıma bile geliyordu neyse elden bişi gelmez saolun yarına atarsa ilk iş üretimci abimin yanına götürecem inşallah kurtarırız bunuda saolun .Karahan UZUN.' Alıntı:kuş nasıl oldu barıscıgım
Hiçbirşey yokken oldu hocamMustafa SOYSAL' Alıntı:bu aniden'mi oldu yada siz farkına varmadınız mı büyük geçmiş olsun inşallah düzelir.![]()
25 günlük falan hocam . tüyleri yeni çıkıyor kuşumunMustafa SOYSAL' Alıntı:Peki tüyleri neden böyle acaba dökülüyor mu