OLMADI OLMUYOR!

BATUNA

Üyemiz
Adı
GÜVEN
Soyadı
KAYMAK
ERKEK KUŞ BİRTÜRLÜ ÇİFTLEŞMİYOR FLÖRT OLAYLARI TAMAM AMA SON HAMLE MAALESEF YOK.BEN 13 AYDIR BEKLEMEDEYİM MAALESEF UMUDUMDA KALMADI.SANIRIM BİRİNDE YADA İKİSİNDEDE BİR SORUN VAR.HER TÜRLÜ MAMA VE VİTAMİN TAKVİYESİ VERDİM AYRI KAFESLERDE BEKLETTİM SONUÇ SIFIR.DAHA ÖNCE HİÇ YAVRULARI OLMAMIŞ ACABA TECRÜBEMİ NOKSAN.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Birbiyle anlaşmış görünen her kuş eş tutmuş demek değildir. Bende de bahsettiğiniz gibi bir çift vardı. Eşleri değiştirdim. Şimdi dişidende erkektende yavrular alıyorum.

BATUNA

Üyemiz
Adı
GÜVEN
Soyadı
KAYMAK
ERKEK 18-20 AYLIK DİŞİ KUŞ 10-11 AYLIK.ÇOK İYİ ANLAŞTIKLARINI GÖZLEMLİYORUM ANCAK ÇİFTLEŞME YOK.ONLARA AİT BİR ODAM VAR VE İSTEDİKLERİ ORTAMDA BULUNDUKLARINDANDA EMİNİM.

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
aynı durum bende de söz konusu. 7 aydır yanyanalar yaşları uygun ama çiftleşme yok.Eş değişimine gitcem baktım olmuyo :(

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Sence üretim için gerekli koşulları sağladığın halde uzun süredir birşey yoksa eş değiştirerek dene.

BATUNA

Üyemiz
Adı
GÜVEN
Soyadı
KAYMAK
ARKADAŞLAR YANINDAKİ İLK DİŞİ KUŞUM ŞU ANDA TAM 12 AYLIK OLDU.ONUNLADA BİR MÜDDET FLÖRT OLAYLARI OLDU SONU GELMEDİ.DAHA SONRA YANINA İLK KUŞUMDAN 2 AY DAHA KÜÇÜK OLAN DİŞİ KUŞU KOYDUM ONUNLADA BİR ADIM ÖTEYE GEÇEMEDİK.DENEME AMAÇLI ÜÇÜNÜDE BİR ARAYA KOYDUM İLK DİŞİ KUŞLA KAVGA KIYAMET KAFA GÖZ YARMACASINA BİRBİRLERİNE DALDILAR.ŞİMDİ 10 AYLIK OLAN DİŞİ KUŞLA BERABER AYNI KAFESTE DİĞERİNİ AYIRDIM AMA SONUÇ MAALESEF.