Olmuo istee :/

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
arkadaslar benim bi çift muhabbetim var. amatör uğrasıyorum . üreticilik gibi bi amacım yok ama kuşlarımdan yawru almak istiyorum yawruyu kendim yetiştirmek. kuşlarım eşleşmiş erkek dişiyi yemliyor. dişim kızgın. ama yavruluğu taktığımda kafese dişi strest yapıyor. durgunlasıyor. bana yardımcı olabilirmisiniz? http://webfile.ru/image?id=5754414

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Yanlarına yavru ya bir çift daha almanızı yada o çifti elinizden çıkartıp başka bir çift alıp onunla uğraşmanızı tavsiye ederim. Bu benim şahsi görüşüm. Çok fazla vakit harcadıysanız tabi. Ama daha 1-2 ay hada 3-4 aydır uğraşıyorsanız biraz daha sabretmenizi öneririm. Umarım tez zamanda kavuşursunuz yavruya.

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
aslnda uzun zamandiır istiyorum ama herkes birseyler söylediği için farklı farklı seyler bende ne yapacağımı bilemedim kızıstırıcı yem falan vermeyi düsünüyorum ama faydası olur mu bilmiyorum .suan darı ve normal kuş yemi veriyorum. darıya daha cok ilgi gösteriyorlar

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Üretimhane ortamına gelen çiftler ortama ayak uydurup yavru yapabiliyolar. Çevrenizde üretim yapan arkadaştan yardım isteyebilirsiniz.

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
eğer yapabilirsem fotoğraflarını da atacam buradaki herkes hemen hemen profesyonel cevremde ok iste forumu bulduğum iyi oldu bilenlerin biraz basını ağrıtacam ama idare edin kardesinizi :)

emrah gencer

Üyemiz
Web sitesi
greatholidayguide.blogspot.com
Adı
Emrah
Soyadı
GENCER
Oğuzhan kardeşim ilk tavsiyem o plastik tünekten hemen kurtul gerçek ağaç tünek edin resimde görünmüyor ancak mürekkep balığı kemiği mineral blok eksik etme yumurta maması gün aşırı ver kızdırıcı filan hikaye sen hergün yedikleri yeme şimdilik azar azar  nijer tohumu tedarik edip ekle sonrada siteden buğday çimlendirmeyi bul oku gerisini önce Allaha sonra kuşlara bırak bekleme süresinide sıfırla gözünün önüne 3ay koy daha önce olursa sevin :)

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
Gördüğüm kadarıyla eğer yanılmadıysam dişi kuşun daha genç zamana ihtiyacın var sıkma kuşu 7 aydan önce yumurtlayan kuşlarda yumurta tıkanmasına rastlanıyor buda aklında olsun....

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
yardmlarınız için tesekkür ederim :) biran önce ağaç tünek alırım abi :=) zaten kızdırıcı vermedim suan sadece darı yiolar :D dediin seyleri uygulıcam inş olr :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ KUŞLARIN MAAŞALLAH SAĞLIKLI GÖRÜNÜYOR ERKEK KUŞ KAŞINIYORMU ERKEĞİ BAŞKA KAFESE KOY KAFESLERİ YANYANA KOY BİRBİRLERİNİ BİRAZ ÖZLESİNLER DEĞİŞKEN SICAKLIK ÇOK FAZLA İLGİ MÜZİK IŞIK KAFES YERİNİ BENİMSEMESİ DEĞİŞİKLİK VS SİTEDE HEPSİ VAR ARŞTIR SIKINTI YOK KUŞLAR ERGEN TERLİ ÇABUK ÜRERLER VE BAKICIDIRLAR SLM SİTEM YOK

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
saol abicim yine en ümit verici sen konustun bakmaya calısıyorum düzenli kafeslerini temizliyorm. kuscuya götürmüyorm bit falan kapıolar. seviyorum ugramayı onlarla iste ama bilmek gerekiyo bazı seyleri :) yardımcı olan herkes saolsun :)

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Bu işte en önemli etken sabır. 5 ay önce yuva koymuştum bugün ilk kez çiftleştiler.

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
sanırım biraz sabırsız davrandım ben birde ne yapacaını bilmeince insan iice afallıo yawrulugu koydugu anda yawru beklio