ÖLÜ YUMURTA

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar dişim kuluckada 4 kuluckası 3 kulucka bos gectı 3 kuluckada 1 adet ölü vardi ve Şimdi altinda 4 yumurta var hepsının nerdeyse 20 gunu doldu ve dun dişi birini kafese atmişti bende aldim  yerine koysam tkrar atcagını bıldıgım ıcın actım baktım ve yavru vardi bu yavru ölü müydüne çikmadi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Açtığınızda canlı mıydı yumurtanın içinde? Kendisi çıkma zamanı gelince çıkacaktı siz açınca (keşke açmasaydınız) Gelişimini tamamlayamadı veya zaten daha önce yumurtada ölmüştü.

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Eğer kabuğunu açtığınızda kan varsa bu yavru canlıdır ama tabi ki siz öldürmüş oluyorsunuz bu durumda.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Aynne öyle oldu kan akti  o dakka ben koysam dısı yıne kırardı

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yazık olmuş geri koymayı denemeliydiniz diye düşünüyorum denemeden dişinin ne yapacağını bilemezdiniz yine atsaydı ya başka kuşun altına koymayı deneyebilirdiniz öyle bir şansınız yoksa anca o zaman günah sizden giderdi tabi bu şahsi fikrim.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
benim o dişim o yumurtayı atardi diger çiftime koymasina koyardımda diger çiftin ilgisini nsl yuvaya cekıcektım o ayrı bı mesele

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Öyleyse nasip değilmiş ama ölmesi üzücü :( Kendi yumurtası yoksa diğer çiftin ilgisini çekemezdiniz büyük ihtimalle.