OLUR MU ?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bence olmaz...şu anda kavga olmayabilir fakat yumurtlama, kuluçka ve yavruların çıkış safhasında kavgalar başlar. Kuşlarınız besin kapma rekabetine girecektir ve kıyamet oradan kopacaktır. Okadar kuş ve ekipman almışsınız, bence 20 lira daha yatırım yapın ve ayrı bir kafes daha alın kuşlarınız da sizde rahat edin  ;)

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ
Günay Dönmez' Alıntı:
bence olmaz...şu anda kavga olmayabilir fakat yumurtlama, kuluçka ve yavruların çıkış safhasında kavgalar başlar. Kuşlarınız besin kapma rekabetine girecektir ve kıyamet oradan kopacaktır. Okadar kuş ve ekipman almışsınız, bence 20 lira daha yatırım yapın ve ayrı bir kafes daha alın kuşlarınız da sizde rahat edin  ;)
evil_idea

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
kesinlikle olmaz yavru yumurta olduğunda gör bak noluyor kafesin içinde çatışma çıkar :)

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
valla ben bu sitede böğle bi paylaşım olduğunuu ve daha iyi olduuğunu okumuştum yumurtlayan kuşada erkeğin rahat bıraktığını rahatsız etmediğini okuumuştum

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Böyle bi sistem olmaz bence rekabet artar ayrıca erkekler çapkınlık yapıp diğer dişileri sarkarsa müthiş bi rekabet doğar.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Olmaz :) hayatta olmaz.. bunun olabilmesi icin ciftlerin oldukca uysal iyi huylu olması lazım.. yani uzun süre besledikten sonra tanıdıgınız ve sorun cıkarmıyacagına emin olabilceginiz kusları bu sekilde ese atabilirsiniz. o da cok zor. :) 20 liraya kafes alın olsun bitsin.. hayırlısıyla yavru alırsınız ins..

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
bencede olmaz tek erkek çift dişi olsa anlarım uysal dişilerin olması şartıyla onun arada sırada da olduğunu hepimiz biliyoruz anlaşsalar dahi yerleri küçük

E

elaziz2316

Guest
Günay Dönmez' Alıntı:
    Doğru söze ne denir.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Günay Dönmez' Alıntı:

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
yavrular ayaklanınca dişi ile erkeğin bile birbirini öldüresiye dövdüklerini düşünürsek bu sistemde kayıp kaçınılmaz olacakır.

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
tşk ederim arkadaşlar bu gün kendime bir kafes aldım :D

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Olmaz yuvalık çiftler için namahremdir bir başka kuşun yaklaşması ölümcül olabilir. kanısındayım

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ben 1 erkek 2 dişiyi bi kafeste besleyip  güzelde yavru aldım,  Konyada cengiz dayı vardı belki bilen vardır o önermişti.
Sebebine gelince erkek yuvadaki yavrularla bile çiftleşmeye çalışıp öldürüyordu dişide uysal olunca kendiside bana bi uysal dişi daha verdi denedik , gül gibi geçinip gittiler ama normal şartlarda yapılması arkadaşların dediği gibi ölümcül olabilir.

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Bir nevi küçük salma olmuş.Gözlemeyi eksik etme.