Ş şehzade16 Takipçi Üyemiz Katılım 16 Eki 2010 Mesajlar 149 Konum BURSA Adı SEDAT Soyadı ÇİFTÇİ 21 Ağu 2011 #21 Paylaşım için teşekkürler.
E erenhan07 Uzman Üyemiz Katılım 6 May 2011 Mesajlar 253 Konum antalya Adı ERDİNÇ Soyadı AYARTMAZ 22 Ağu 2011 #22 Ahmet SALMAN' Alıntı: paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... +1
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,990 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 22 Ağu 2011 #23 kralnero' Alıntı: hocam ya soru bölümüne genel olarak bulamadım yardımcı olursan sevinirim kuşumun dışkısı yem olarak çıkıyor kuş kumu kullanıyorum yeme karıştırarak yanlışmı yapıyorum bilmiyorum 2haftadır bu problem var yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... kuş kumunu yeme karıştırmayınız ayrı bir yemlikte kuşunuza verin
kralnero' Alıntı: hocam ya soru bölümüne genel olarak bulamadım yardımcı olursan sevinirim kuşumun dışkısı yem olarak çıkıyor kuş kumu kullanıyorum yeme karıştırarak yanlışmı yapıyorum bilmiyorum 2haftadır bu problem var yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... kuş kumunu yeme karıştırmayınız ayrı bir yemlikte kuşunuza verin