Orijinal İri Çekoslavak Yavrular/ANKARA

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
01-) IRKI:Çekoslavak

02-) CİNSİYETİ: Erkek 2 Adet

03-) YAŞI:30 Gülük (Yeni Yeme Düştü)

04-) SAĞLIK DURUMU:Süper

05-) BİLEZİK NO:-

06-) FİYATI:  30tl

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:Satılana Kadar

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:Ankara

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Alıcı Ayarladığı ve masrafını Karşıladığı takdirde her yer

10-) İRTİBAT TELEFONU:0 542 406 21 47

11-) MAİL ADRESİ:

12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:

13-) AÇIKLAMALAR:Kuşlar dün yeme düştü orijinal iri çekoslavak yavrulardır ve bakıcı kandan gelmektedir.

14-) RESİMLER

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yanlış anlamada nedir bu bakıcı kan v.s. (herkez diline dolamış bu kelimeyi:))  )  scared scared

ben bakarma bakmazmı bilmemde, yavrular fıstık gibi gökhan kardeşim
zaten kuşlar görsel olarak gösteriyorlar kendilerini, ihtiyacım olsa kaçırmazdım. thumbsupbo

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mert AYDIN' Alıntı:
yanlış anlamada nedir bu bakıcı kan v.s. (herkez diline dolamış bu kelimeyi:))  )  scared scared

ben bakarma bakmazmı bilmemde, yavrular fıstık gibi gökhan kardeşim
zaten kuşlar görsel olarak gösteriyorlar kendilerini, ihtiyacım olsa kaçırmazdım. thumbsupbo
haklısın mert kardeşim doğru söylüyorsun bakıcı kan demekle anne ve baba genelde yavrulara maşallah sorunsuz bakıyor yavrulara dokunulsa dahi hatta yerini dahi değiştirsen banamısın demiyor yumurtaya yatıp çıkan yavrulara bakıyor sende bilirsinki bazı çiftler yuvalığın kapağını dahi açıp yumurtaya baksan yumurtaya yatmayı bırakabiliyor anlayacağın uysal ve temiz kuşlar onu demek istedim , ayrıca çift faktör kana sahip kuşlar her  batım illaki 1 beyaz çift factor ve bir creamino kesin veriyor bu batımda 1 erkek çift factor beyaz ve 1 erkek creamino verdi çift factorü kendime ayırdım creamino ise daha yeme düşmedi iyi dileklerin için teşekkürederim.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Hayırlı satışlar güzel kuşlar...

bugsem

Üyemiz
Adı
sevil
Soyadı
alıcı
Gökhan Bey merhaba,
Yavrular çok güzel maşallah.Resimlerde kafesin tabanında duran beyazlı yavru satılık değil midir?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
sevil hanım onun ayağında hafif bir sorun var isterseniz size ücretsiz verebilirim, yem yemesinde yürümesinde hiç bir engeli yok

kuş bu

bugsem

Üyemiz
Adı
sevil
Soyadı
alıcı
Gökhan Bey merhaba,
Bakımla düzelebilecek birşey mi? Sorun tam olarak nedir?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
artık düzelmesi imkansız çarpık bacak sendromu vardı ben bir nebze düzelttim ama şuan bir ayağında haif bir sorun var dediğim gibi yürümesinde yem yemesinde ve diğer ihtiyaçlarını gidermede sorun yok sadece bu kuşu alıp eğitip konuşturabilirsiniz ama ilerde çiftleşme olasılığı %50

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kuşlar satılmıştır konu silinebilir alan arkadaşlar güle güle besleyip büyütsün