Ornithosis(?)

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
Merhaba, kuluçkadaki dişimin sol gözü üzerinde önce bir şişlik ardından da göz altı-kulak bölgesinde akıntı vb sorunlar ortaya çıktı maalesef. Şu an yuvada 4 yavru var ve bakıma devam ediyor; beslenme, iştah, halsizlik vb herhangi bir sorun görünmüyor. Sizce rahatsızlık ornithosis midir acaba ve öyle ise yavrulara bakıma devam ederken suyuna katılacak ilaç ile tedaviye başlanması yavrulara zarar verir mi?

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
merhaba zamanında benzer durumu bende yaşamıştım her ihtimale karşılık doksisiklin içeren bir antibiotik aldım 5 gün kullandım her gün tazelemek sureti ile peşinden 2  günde vitamin kullandım kuşlar düzelmişti inşallah sizinde iyileşir :)

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Benim de bir tane dişi kuşum da oldu böyle bir durum gözünün üstünde şişlik oldu sadece ama akıntı filan olmadı hiç, konuyu araştırırken 3-4 gün sonra kaybolduğunu farkettim gözünü bir yere filan sürttü diye düşündüm üzerinde durmadım...inşallah en kısa zamanda şifasını bulursunuz

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
mahir bey teramisin sürseniz biz gözü kapanan veya şişen kuşlarımıza yapıyoruz bi deneyin derim