ORTAM YUMURTLAMASI İÇİN UYGUNMUDUR

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Bir Arkadaşımın Muhabbet Kuşları Var 1 Çift,Onunda Benim Gibi Bahçeye Bakan Balkonu Var,Ancak Tereddütlü Olduğu İçin Evinin Damında Bir Odası Var Hiç İnsan Yüzü Görülmeyen Sessiz Sakin Kimsenin Sürekli Aktif Olmadığı Yere Koymak Gibi Fikri Var,Bahçe Ortamına Benim Gibi Koy Dedim ama Danışmak İstedi.

Peki Size Bişey Soracağım Arkadaşım Evinin Damında Bir Odaya Koyması Yumurtlama İmkanını Arttırır mı ?

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
insanların pek olmadığı yerder rahatsız olmazlar ama  koyacağı yerde havalandırma nasıl bu önemlı

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Pencere Hafiften Açık.İçerisi Hava Alıyor Havasız Kalmazlar O Konuda Yani.

Benim Merak Ettiğim Yumurtlama Şansları Dahamı Yüksekmi Olur?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
O yere alsın o zaman kuşları. Ancak aydınlatma da olsun.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Mert BUTAY' Alıntı:
Pencere Hafiften Açık.İçerisi Hava Alıyor Havasız Kalmazlar O Konuda Yani.

Benim Merak Ettiğim Yumurtlama Şansları Dahamı Yüksekmi Olur?
ozaman sıkıntı yok. Kuşların bakımlarını eksik etmesin

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
hava alıor güneşte görüyor insanların hiç olmaması kimsenin onları rahatsız etmemesi güzel bişey.

Peki bu yumurtlama şanslarını arttırmı eğer arttırsa benimde oraya almam doğru olurmu 2 aydır kuşlarım sabit bir yerde kalıyor bahçeye bakan balkonda ama sürekli bizimle etkileşimde.

Sizce terasa almam yumurtlama şanslarını bir nevi daha yüksek olurmu ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Birlikte aynı ortamda; yani o çatıdaki odada kuşlarınızı bakarsanız daha verimli olur. Hem 2 çift birbirinden özenir. Üretim sakin yerlerde ve 2 çiftle daha kolay olur. İkiniz de çiftlerinizi oraya koyun derim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Evet tek başına da olur. Ama iki çift bakmanız çok daha süper olur ve çiftleşme süresini kısaltır. Üretimhanede üretimin daha çok olmasının sebebi de çok çift olmasıdır.

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Peki Bahçeye bakan fotolarımı görmüşnüzdür 2 aydır yeri sabit ama insanlar etkileşimli ama öpüşmeler falan yapıyorlar.

Ben kendi damıma çıkartıp kimselerin görmediği sakin ,,insanlardan etkileşimsiz bir ortamda yumurtlama şansları şimdiki bahçe ortamındaki ortamlarından dahamı iyidir.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Tabi ki balkondan daha iyi olur çatı katı ama hergün havalandırın mamalarını vitaminlerini verin gerisi kısmet. Tabi şuda var çatı katına aldığınızda süreç başa dönecek yani oraya alışmaları zamanla olacak acele etmeyin oraya alın ve bekleyin. Zaten balkonda olmaları çokta iyi değil hava bozunca içeri almak zorunda kalacaksınız sabit olmayacaklar.