OSB KAFES

Mertcan ÖNDER

Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
ÖNDER
OSB DENİLEN HAM SUNTA TARZI MALZEMEDEN BOX KAFES YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM YAPAN VEYA FİKRİ OLAN AVANTAJ DEZAVANTAJ NE GİBİ DURUMLAR OLUR

acex1

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
avcı
Osb plaka tek boyutta oluyor büyük parça satılıyor ama kafes için küçük bir parça yeterli olucaktır sadece alt kısmını yapman yeter yanları için kalın çıtalar oluyor onlardan öneririm kafesi kaplaman içinde yeşil teller oluyor esneme yapmaz kullanışlı hırdavatçılarda bulabilirsin bunlarla kapatırsın yanlarını yuvalıklarıda koydunmu çok temiz kafes olur.

şenol taş

Yeni Üyemiz
Adı
şenol
Soyadı
taş
osb den kafes yapmak istiyenlere uyarı ahşap kırıntıların tutkalla yapışmasıyla elde edilen plaka halinde bir malzemedir.kullanılan tutkallar kimyevidir kuşlarınızı zehirleyebirsiniz.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Bitten gecilmez :) ya tel Kafes yada PVC Kafes al osb hic girme..

kirmiz mustafa

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kırmız
obs değilde sana pratik bir bilgi verebilirim mesela herşeye rağmen bir obs kafes yapmaya karar verdiysen büyük bir ihtimalle maliyeti düşürme amacındasın sana tavsiyem bir bit pazarı yada 2. el eşya satan bir yerden bir kitaplık yada vitrin al önüne tal döşe yanına da yuvalık olsun bitsin ben öyle yaptım vitrin elimde vardı ve kafese çevirdim

kirmiz mustafa

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kırmız
Mustafa KIRMIZ' Alıntı:
obs değilde sana pratik bir bilgi verebilirim mesela herşeye rağmen bir obs kafes yapmaya karar verdiysen büyük bir ihtimalle maliyeti düşürme amacındasın sana tavsiyem bir bit pazarı yada 2. el eşya satan bir yerden bir kitaplık yada vitrin al önüne tal döşe yanına da yuvalık olsun bitsin ben öyle yaptım vitrin elimde vardı ve kafese çevirdim
http://hizliresim.com/0VjZX8