Bu görevi servis haline getiren var, en azindan Almanyada, fakat bu ne kadar dogru veya yanli$ bilemiyecegim 8)
Hani bir ürün degilki yollanacak olan, sonucta can ta$iyorlar !
Arti, kendim icin konu$uyorum, ... cam veya cabuk kirilacak e$yalari valizlerine koyanlar oluyor izin sezonunda mesela, ve dikkat, kirilacak var icerinde diye yazi dahi yaziyorlar o bavullara vesayre, ... fakat nafile, ... yükliyen arkada$lara sözüm yok, aksilik o e$yayi oraya koyanda !
Sonra kirilinca kime ne diycegiz peki ? confusedtw
Adamlar valizleri atiyorda firlatiyorda, üzerine cikiyorda, ... hani sizin gözünüzle zaten bakan yoktur, ...
Ku$lari veya evcil hayvanlarin yollama gayesi sati$tir, yani rant ön planda olur bu vakit, ... ve demek istedigim, bir$eyi her hangi bir yerden istiyen, ona göre hazirligini ve hesabini yapsa, ve o arzulanana sahip olanda ev sahipligini bilse, cayini demleyip beklese, gelecek olan misafiri usúlünce agirlasa, ortada muhabbet olsa daha kalici ve daha etkili olmazmi ? ? ? confusedtw
Canli Paket gibi yollanirmi bilmiyorum, ve en azindan bana göre cok ters bir durum, ...
Sonra birde yok geldi fakat öldü, veyahut o oldu veya bu oldu gibi sacma sapan tarti$malara zemin verilmez yollanmadigi vakit, ...
Insan uzaksa uzak yakin isede yakin, kendini bu duruma hazirlar ve gelir, tani$ir, muhabbet eder, kendi gözüyle ku$lari görür, ortami ya begenir yada begenmez ve ondan sonra ic güdüsüne ve aklina dayanarak hareket eder, ... ve ya alir yada almaz, ... hani durum daha ho$, daha sicak veya soguk ise soguk olur, ... orasinida herkes kendi bilir, ... artik umdugunumu görür, ... ummadiginimi, veya aklina bile gelmiyeceklerimi, ... 8)
Hani hem $üphedesiniz hemde karariniz sanki belli bile, ... :
Burda kim ne dese bile siz hazir paketinizi yolliyacaksiniz bir $ekilde, fakat kendinizi o kutuya tiktiginiz ku$larin yerine koyun, ... ve sadece 1 dakika icin, ...
Haddim olmadan bir$eyler yazdim, ve umarim yanli$ bir$ey yazmadim !
Yazdim isede af ola !

...