Otomatik Kabuk Üfleme (Deneme)

Ceryan

Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
Üglü
Arkadaşlar iyi akşamlar kendi denemem olan bu aparatı sizlerlede paylaşmak istedim evinde muhabbet bakan ve yem kabuklarından muzderip olanların ihtiyacı olan bir şey ben gibi :)

Benim yemliklerim küçük ama siz daha büyük bi yemliktede deneye bilirsiniz.

"Akıllı yemlik varken bunu yapmanın ne gereği var?"  dir bilirsiniz eve gerçekten ne gereği var ama bizim burda o yemlikler 5 TL den satılıyo ve kafesime sığacağınıda sanmıyorum.

Eski ekran kartı soğutucu fanlarıyla kolayca yapabilirsiniz.

Video

07052011065

Paylaşım değil emek arkadaşlar

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
yahya abi yardımcı ol bu konuda valla 30 yemlik üfleyince artık başım dönmeye başlıyor:d

metkuy

Uzman Üyemiz
AZİZ TÜRKER' Alıntı:
yahya abi yardımcı ol bu konuda valla 30 yemlik üfleyince artık başım dönmeye başlıyor:d

Aziz kardeşim neden 30 yemliği ayrı ayrı üflüyorsunki, üflenecek yemlerin hepsini bir süzgece boşaltıp 15 tl ye alabileceğin bir fön makinesi ile bu sorunu çözebilirsin.

Ceryan

Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
Üglü
Yahya SAYIN' Alıntı:
Daha da geliştirilebilir...
Evet düşünmem 3dk yapıştırmam 2sn mi aldı ve 5dk düşünüp 1 snde yapıştırma olanağım olsaydı geliştire bilirdim :)

Mesela bizim burda keklik yemlikleri olarakkullan yemlikler var daha büyük ve 3 muuhabbet aynı anda yiyebilir benim yaptığıumm gibi tavana değilde muhabbetlere zarar vermeden çalışacak ve daha iyi bir iş görecek şekilde iki yana yapıştırıla bilir iki tarafatan ters akımla kabukların hepsi devir daimli olarak dışarı atılabilir.şimdi işin realist yüzü;

İşte kendimin çizdiği proje sizin istediğiniz de saat çalınca +/- değecek ve fanlar dönmeye başlıyacak ama bi kaç sorun var;

saat elektronik olabilir ve fand gücünü ondan alabilir.
ve maddi sıkıntılarım var :)