OTOMATİK P.V.C. ÜRETİM KAFESİ

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut

TAKSİT SEÇENEĞİ
http://www.sanalpazar.com/Otomatik-Su-Ve-Yem-Sistemli-Zahmetsiz-Uretim-Kafesi__isp5590210

*10 aydır test edilmiş,problemleri giderilmiş,seri imalata başlanmış
*Tamamen DEMONTE (lego gibi) tornavidasız montaj, ucuz nakliye
*Yemlikler otomatik dolum sistemli (istenildiğinde sökülüp temizlenebilir,senede 1 kere)
*Suluk kuşların rahat içebileceği yeni bir tasarım suluk,kesintisiz taze ve temiz su (suluk yıkamaya paydos)
*İstenildiği kadar kapatılıp açılabilen, yuva kapısı üzerinde havalandırma sistemi

TANITIM VİDEOSU

OTOMATİK SİSTEMLİ ZAHMETSİZ ÜRETİM KAFESİ

MONTAJ VİDEOSU  2 Bölümdür
https://www.youtube.com/watch?v=9om2ng8KGLM
5 kat 10 göz box 860 tl
4 kat  8 göz box 750 tl

ÖLÇÜ 1
Box      E45xY40xD37
Yuva    E20xY19xD18
Dolap  E118xY222xD40

Kafes üzerine yerleştirilen 5 kg lık yem deposu tüm kafesleri yaklaşık 10 gün desteklemekte yenen yem kabuklarıda Dolap sisteminin en alt bölümüne konan plastik tavada toplanmakta, kafes içerisine kesinlikle dağılmamakta. Su deposu 5 lt dir.Su deposuna şamandıra sistemi ilave edilerek su şebeke sistemine bağlantı yapılabilmektedir.

REFERANSLARIMIZ

Atilla Bey 0532 740 20 44 Çekmeköy/İST    60 Box
Sinan Bey 0542 470 56 89 Tuzla/İST          32 Box
Sait Bey    0541 571 68 48 Yatağan/Muğla  8 Box

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
suluk sisteminde  birden fazla seti tek su kaynağına bağlayabiliyormuyuz. emeğinize sağlık.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Elinize sağlık güzel bir tasarım olmuş.
Ancak kafes ölçülerini verir, yem kabuklarının nereye toplandığını ve su deposunuda görüntülü olarak izah ederseniz iyi olur.

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
mantıklı bir tasarım. detaylarını merakla bekliyoruz

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
MAAŞALLAH SULUĞUN BIRAZ DAHA DUŞUNULMESİ SULUĞUN TUNEK OLARAK YANLARINA ÇIKIP İÇERSİNE PISLEMEMESİ GIBI
ALTINA BASIT TEKERLEK ÇUNKI HERHENGİ BIR TEMİZLİK YADA MUDAHELEDE KOLAYCA ÇEKILEREK İŞLEM İÇİN
YUVALIK VE KAFESLERIN ÇABUK HAVALANMASI İÇİN TAHLIYE DİYELİM
YUVALIK DELİKLERİNİN TABANA STANDARI
DELİĞİN TAMMAMEN YAVRULARDAN BAĞIMSIZ OLMASI ATLADIĞINDA BOŞLUĞA  GİBİ
YUVALIK VE BOXLARDA NEM TUTUCU
YAVRU VE YUMURTA İÇİN YUVALIĞA SAYAÇ
YUVALIKLARA KAPAKLARIN İÇİNDEN EMNIYET CAMI KUŞLARIN PANIKLE KAÇMAMASI VE GOZLE KONTROLLERDE
VAR SAYKI KUŞLAR İÇERİDE İKEN YEMLİĞİ TEMİZLEMEK DURUMUNDA KALDINIZ YEMLİKLERİ EMNİYET KAPISI OLSA SURGULÜ
YUVALIKLARDA KULLANMAYACAĞIN ZAMAN YUKARDAN TEK BIR BAĞLANTI İLE KAPAK
BENİM AKLIMIN ERDİĞİNCE FAYDALI OLABILECEĞİNİ DÜŞÜNEREK YAZDIM BU ÇOK SÜPER BİR URUN OLMUŞ YARATICILIK VE SABIR İMKAN ZAMAN MEKAN VE BİRDE BU SİTE HEPSİ BİR ARAYA GELMİŞ TEBRIK EDER ALLAH CC EMEKLERİNİN KERŞILIĞINI VERMESİNİ VE HERKESİN ARZULARINCA ŞELALE OLMASI DILEĞIYLE

ZATEN VERİLEN PARA YEMDEN VE ZAMANDAN ÇOK KISA BIR ZAMANDA AMORTİ EDECEKTIR SIRF BU YONDEN KUŞLARINI ÇOĞALTARAK DAHA FAZLA URETİM YAPACAKLARDIR

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
Abi ben gittim yerinde gordum tek kelımeyle harıka feshaneye cumartesı gunu gezmeye gıttım pazar gunude asık oldugum otomatık kafese gorucu goturdum :) Dediğim gibi tek kelımeyle harıkaaaaaaaa.....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
MAAŞALLAH SULUĞUN BIRAZ DAHA DUŞUNULMESİ SULUĞUN TUNEK OLARAK YANLARINA ÇIKIP İÇERSİNE PISLEMEMESİ GIBI
ALTINA BASIT TEKERLEK ÇUNKI HERHENGİ BIR TEMİZLİK YADA MUDAHELEDE KOLAYCA ÇEKILEREK İŞLEM İÇİN
YUVALIK VE KAFESLERIN ÇABUK HAVALANMASI İÇİN TAHLIYE DİYELİM
YUVALIK DELİKLERİNİN TABANA STANDARI
DELİĞİN TAMMAMEN YAVRULARDAN BAĞIMSIZ OLMASI ATLADIĞINDA BOŞLUĞA  GİBİ
YUVALIK VE BOXLARDA NEM TUTUCU
YAVRU VE YUMURTA İÇİN YUVALIĞA SAYAÇ
YUVALIKLARA KAPAKLARIN İÇİNDEN EMNIYET CAMI KUŞLARIN PANIKLE KAÇMAMASI VE GOZLE KONTROLLERDE
VAR SAYKI KUŞLAR İÇERİDE İKEN YEMLİĞİ TEMİZLEMEK DURUMUNDA KALDINIZ YEMLİKLERİ EMNİYET KAPISI OLSA SURGULÜ
YUVALIKLARDA KULLANMAYACAĞIN ZAMAN YUKARDAN TEK BIR BAĞLANTI İLE KAPAK
BENİM AKLIMIN ERDİĞİNCE FAYDALI OLABILECEĞİNİ DÜŞÜNEREK YAZDIM BU ÇOK SÜPER BİR URUN OLMUŞ YARATICILIK VE SABIR İMKAN ZAMAN MEKAN VE BİRDE BU SİTE HEPSİ BİR ARAYA GELMİŞ TEBRIK EDER ALLAH CC EMEKLERİNİN KERŞILIĞINI VERMESİNİ VE HERKESİN ARZULARINCA ŞELALE OLMASI DILEĞIYLE

ZATEN VERİLEN PARA YEMDEN VE ZAMANDAN ÇOK KISA BIR ZAMANDA AMORTİ EDECEKTIR SIRF BU YONDEN KUŞLARINI ÇOĞALTARAK DAHA FAZLA URETİM YAPACAKLARDIR
+++++ BİRDE  SU  HORTUMLARI  ZAMANLA  YOSUNLAŞACALTIR KOKU ÇABASI OLABİLİR  ALG LER FELAN.......

...VE  BİR  SEN  EKSİKTİN  KEMAL ABİM GELEBİLSEYDIN KESKE  CANIM ABİM....

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Elinize sağlık güzel bir tasarım olmuş.
Ancak kafes ölçülerini verir, yem kabuklarının nereye toplandığını ve su deposunuda görüntülü olarak izah ederseniz iyi olur.
+1

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bu kafesin Şhow muhabbetler için eni ve yüksekliği fazla olan bir modeliniz varmı.Mesela 60 cm kafes içi genişlik 20 cm yuva tek göz 80 cm gibi?

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Bu sistem yaptık alın kullanın dercesinden bir çalışma değil 3 ayrı kümeste 1 yıllık bir çalışma(ARGE) . Arge dolaplarında bu sistem açıkta göz önünde çalıştırıldı ve izlendi.Sisteme daha temizlik hiç yapılmadı düşündüğünüz gibi hortumlarda yosunlaşma olmadı  açıkta olmasına rağmen ve şu andada dolabın arkasında gizli bölümde dolabı duvara yanaştırdığınızda ışıkla ışı kalmıyor.Kaldıki 1 yıl sonra yaptığını düşünün 3 liralık ve 15 dakikalık bir emekle yenileyebilirsiniz.

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Bu kafesin Şhow muhabbetler için eni ve yüksekliği fazla olan bir modeliniz varmı.Mesela 60 cm kafes içi genişlik 20 cm yuva tek göz 80 cm gibi?
box E60xY40XD40
yuvasıda E20xY19D22(tahmini)

olan modeli hazırlanıyor Fiyatıda 10 göz için olanı 100 tl gibi farkı olacak diye tahmin ediyorum.

mumit

Takipçi Üyemiz
Feshanede Yakından gördüm gerçekten hayran kaldım tek kelimeyle harika elinize sağlık gerçekten çok güzel bir kafes sistemi olmuş.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Cengiz BASUT' Alıntı:
box E60xY40XD40
yuvasıda E20xY19D22(tahmini)

olan modeli hazırlanıyor Fiyatıda 10 göz için olanı 100 tl gibi farkı olacak diye tahmin ediyorum.
İlk sipariş benden.Hayırlı olur inşaAllah 8 gözlü.Slm

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Hayırlı ugurlu olsun çokgüzel sistem ellerinize saglık fiyattta gayet iyi

E

elaziz2316

Guest
    Cengiz bey, emeğinize sağlık. Benim hakkım baki duruyor değil mi? :)