OTOMATİK P.V.C. ÜRETİM KAFESİ

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Harika bi tasarım olmuş baya uğraşılmış  ellerinize sağlık güzel olmuş

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Tek kelimeyle harika bir tasarım uygulamadada sıkıntı yoksa tamamen profesyonel bir sistem

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ön tellerin krom kaplama olması muhteşem olurdu.Böyle güzel kafesede bu yakışır.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Gerçekten harika olmuş elinize emeğinize fikrinize sağlık...

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Feshane de gördüm ve inceledim,bilgi aldım.çok kullanışlı bir sistem ufak tefek ayrıntılar üzerinde de çalışıyorlar.Çok beğendim......

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Karahan UZUN.' Alıntı:
+++++ BİRDE  SU  HORTUMLARI  ZAMANLA  YOSUNLAŞACALTIR KOKU ÇABASI OLABİLİR  ALG LER FELAN.......

...VE  BİR  SEN  EKSİKTİN  KEMAL ABİM GELEBİLSEYDIN KESKE  CANIM ABİM....
inşallah ilerleyen zamanlarda bın mujabele slm

bu kafesi gerçekleştıren arkadaşımızı tebrık ederim buna sıte olarak bır isim bulma kampanyası başlatalım çok değişik ısımler çıkacaktır slm

Suat OKAN

Üyemiz
Adı
SUAT
Soyadı
OKAN
Çok büyük emek ile uğraş verilerek düşünülmüş, şahsen çoook beğendim. Tanıtımı yapan abi (ismini unuttum Nur Üretim) gayet açıklayıcı bıkmadan anlattı. Üretimi büyüttüğümde aksilik olmazsa mutlaka bu kafeslerden alırım. Düşünün sadece yere konan su ve kabuklu yem kaplarını değiştiriyorsunuz.. O kadar kolaylık sağlanmış...

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Birde anlatımlı tanıtım videosu olsa, şöyle tüm detaylarını görüntüler biçimde çok makbule geçerdi.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Cengiz BASUT' Alıntı:
Bu sistem yaptık alın kullanın dercesinden bir çalışma değil 3 ayrı kümeste 1 yıllık bir çalışma(ARGE) . Arge dolaplarında bu sistem açıkta göz önünde çalıştırıldı ve izlendi.Sisteme daha temizlik hiç yapılmadı düşündüğünüz gibi hortumlarda yosunlaşma olmadı  açıkta olmasına rağmen ve şu andada dolabın arkasında gizli bölümde dolabı duvara yanaştırdığınızda ışıkla ışı kalmıyor.Kaldıki 1 yıl sonra yaptığını düşünün 3 liralık ve 15 dakikalık bir emekle yenileyebilirsiniz.
...tamam  cengiz  bey sakın olun LÜTFEN....emeğinize  illaki saygımız  var  ve  illaki  kaygımızda olacak üstad...fikirler  tartısılır  çözüm bulunur..bakınız  çözümü yazdınız  ve  diğer  arkdaslarında  kaygısı  giderilmiş  oldu.....

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
mükemmel olmuş ve fiyatı diğer boxlara nazaran bedava..
gerçekten tebrik ederim...
şimditekrar baktımda
tavalıkların üzerinde tel ızgara yok gibi
olursa daha iyi ve temiz olur bence...