gökhan0316
Üyemiz
tebrikler cengiz bey çok güzel olmuş ...
Haklısınız bu sorunu da düşünüp imalatını yapmıştık fakat kalıp hatası yüzünden konudan hiç bahsetmedim, şu anda revizyonu yapılıyor p.tesi gününden itibaren kafes standartlarının içerisinde olacak.Ayhan ŞEN' Alıntı:video da çok güzel ve açıklayıcı olmuş elinize emeginize saglık her şey çok güzel ve iyi düşünülmüş ama nacizane fikrim burada kalan tek sorun bana göre yuva deliklerini kapamak için içten sürgülü ufak bir kapak lazım çünkü şahsen ben yuvaların deliklerini kapamak için ugraşıp duruyorum elime geçen pet şişeyle gazete kagıdıyla vstabi çok saglıklı olmuyor saygılar hayırlı satışlar . alkisd
Haklısınız dolabın arkasına geçmek icap ederse tekerlek büyük kolaylık olur.arada sırada dolapları kontrol için bende sürüklemek zorunda kalıyorum, çok ağır olmadıkları için sıkıntı yaratmıyor.Ama bu fikir için bugün bir araştırma ile dolabıma uygun tekerleklere ulaştım, yarın bir iki dolaba montaj yapıp bir süre testine başlayacağım umarım sorun çıkarmaz dolap standartlarına ekleriz.Kemal SOYLU' Alıntı:Aynen herkese katılıyorum çok profesyonelce bir çalışma olmuş, ülkemin insanı da yapabiliyormuş demekki HELAL olsun ustam elinize beyninize sağlık. Ufak tefek konularda opsiyonel değişikliklerde sunmanız harika olmuş. Kemal abim zaten aklıma gelenleri yazmış ama bence en önemlisi tekerlek. Olduda sistemde bir sorun olursa çok basitçe çekilebilmeli yoksa baya bir külfet olur gibime geliyor. Acayip alasım geldiİnşallah işleri yoluna koyabilirsem bende sipariş vereceğim. Hayırlı çalışmalar dilerim.
Hocam bu ölçüdeki yuvalığın plastik folluğu varmı ki? benim bildiğim plastik folluklar tek tip ve tek ölçü. yoksa yuvalığın içine küçük geliyor.Cengiz BASUT' Alıntı:box E60xY40XD40
yuvasıda E20xY19D22(tahmini)
olan modeli hazırlanıyor Fiyatıda 10 göz için olanı 100 tl gibi farkı olacak diye tahmin ediyorum.
folluk ebadı üzerinde çalışıyoruz daha netleşmedi. netleşince kalıp yapılacakKemal SOYLU' Alıntı:Hocam bu ölçüdeki yuvalığın plastik folluğu varmı ki? benim bildiğim plastik folluklar tek tip ve tek ölçü. yoksa yuvalığın içine küçük geliyor.
15tl gibi birşeydir mng den yarın fiyat alırım.Salih ÖZDEMİR' Alıntı:Bursaya gönderim dahil fiyat ne olur cengiz bey
+1Karahan UZUN.' Alıntı:Hayırlı satışlar
kampanya 10 adet ürün içindir. Kampanyalı adet fiyatı 75 tl dirEmrah UZUN' Alıntı:abi adet alım ne kadardır tek alım mümkünmüdür fiyatı ne olur