OTOMATİK P.V.C. ÜRETİM KAFESİ

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
tek adet satıyor zaten arkadaşlar 10 adet ürün için kampanya yapmış yani 90 tl diyor kargo dahil gönderime bursaya

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
tek adet satıyor zaten arkadaşlar 10 adet ürün için kampanya yapmış yani 90 tl diyor kargo dahil gönderime bursaya
tek adet satılıyor ve kargo dahil 90 tl ise ben sipariş verebilirim??
Cengiz bey?

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Mng kargo ile bugün alanya gönderimi 19 tl tuttu. gerekli görüşme sonucu Türkiye geneline 10 tl anlaşmaya çalışıyorum yarın belli olacak. Her halikarda 20 tl şuan için diye düşünebilirsiniz

7 adet kalmıştır

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
cengiz beyden sipariş ettiğim yem ufleme makinası ertesi gun elime sorunsuz ulaştı.sorunsuzda çalışıyor.kendiside elime ulaşıp ulaşmadığı bir sıkıntı olup olmadığı konusunda beni aradı ilgilendi.teşekkurler cengiz abi.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
ellerinize emeginize saglik goruntu super

kafesde elektriklenme yani antistatik elektrik olusuyormu ?
olusmuyorsa malzemeleriniz pvc degilmi ?
pvc ise elektriklenmeyi nasil engellediniz ?
kullandiginiz pvc nin ne tur belgeleri var ?

agzim yandigi icin soruyorum ?

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
ellerinize emeginize saglik goruntu super

kafesde elektriklenme yani antistatik elektrik olusuyormu ?
olusmuyorsa malzemeleriniz pvc degilmi ?
pvc ise elektriklenmeyi nasil engellediniz ?
kullandiginiz pvc nin ne tur belgeleri var ?

agzim yandigi icin soruyorum ?
Öncelikle sorunuzla ilgili konuyu takip ediyorum ve üzerine panel üreticime soruyu yönelttim ve cevap bekliyorum.

P.V.C. Panellerimi temin ettiğim firma bu piyasanın en büyüklerinden biri ve iyi üreticilerin tercih ettiği bir firma.Kafes üreticilerininde kombi dolap yapanlarında banyo dolabıda yapanlarında.Avrupaya ihracatı olan bir firma.

Sistem tasarımın son halindeki şeklini feshanede (10 kasım) tanıtımından sonra hemen kullanıma aldım 10 çift attım şu anda 7 gözde yumurta var 4 gözde yavrular çıkmaya başladı.Ben bahsettiğiniz sıkıntıları yaşamadım,kullanan arkadaşlardanda böyle bir şikayet duymadım.Kaldıki mevzu ettiğiniz durumu sizin bulunduğunuz ortamın çevre koşullarınıda irdelemek lazım gelir diye düşünüyorum

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ben uzun zamandır PVC kafes kullanıyorum ve şu ana kadar kafes üzeriğnde hiç statik elektrik oluşumu olmadı. Üretimde verim düşüklüğü hiç yaşamadım. Aksine her yönden avantajlı olduğu kanaatindeyim.

Dolap üretiminde kullanılan bir üründe bu tip problemin olmaması için ciddi PVC firmaları çözüm herhalde üretmişlerdir.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
pvc kafesimi aldigim firma cok ciddi gorunen piyasada cok bilinen sitede reklami olan bir firma
ancak elektriklenme oluyor

pvc kafesi kullandiginiz sehir onemlidir sehrin iklimsel yapsisi toprak yapisi ve varsa etrafini cevreleyen dag vs dagin icerdigi madenler kafesin elektriklenme yapip yapmadigini
ortaya cikarir

arkadaslar pvc ler elektriklenme yapar yapmayanlar kombi cin imal edilmis olanlardir  ozeldir maliyeti arttiri
pvc icerisine elektronlari duzenleyici katkilar yapilir
onemli olan bu kombi standartlarinda uretilen pvc lerle kafesini yapan firmalar hangileridir
onu bir kesinlestirmek lazim

bazi firmalar adetli alan ureticilere gerekli ilgiyi gosterip hobi amacli ugrasanlarin 1 adet kafesine salla basi al maasi tavrinda olabilir uretimhanesinde 2 cesit malzeme bulundurabilir 1.kalite kafes 2.kalite kafes
2 kalite kafesi camiada isimleri olanlara satmaya korkarlar onlara 1. kalite kafesi verirler
ancak 2. kalitekafeslerin  yine adi pvc dir goruntu yine aynidir Hakan Sahinturke satmaya cekinmezler  hakan elektriklenme yapiyor desede bu bisey ifade etmez cunku uretim yapan 500 cift kusu olan bir uretici bir sorun yok kalite uretim artmistir demektedir

dikkatinizi cekmek istiyorum ben bir uretici degilim hic bir karim yok ureti olan arkadaslarin illaki bir kar hissiyatlari olacaktir yarin bir gun yine bu firmadan kafes ihtiyacini giderecektir
onun icin incitmemek lazim diyenler olabilir

cengiz beyi vs kotulemiyorumda cengiz bey hemen konuyu tedarikcisine sormus en dogrusunu yapmis hatta bir belgesi var ise alin cengiz bey duvariniza asin herkes gorsun
emin olsun bazi firmalarada ornek olsun

aeolun allah herkesin gonlundekini versin hayirlisini versin

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
bu kafesi FESHANEDE yakından görüp inceledim gayet mantıklı ve güzel düşünülmüş kullanışlı bir kafesti elektriklenme olayına gelince ben bunu tamamen ortamın durumuna bağlarım bende pvc kafes kullanıyorum bir sorun yaşamadım

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Cengiz abi sanalpazar.com a da ilan acarmisin. Sahibinden sitesinden cok daha kaliteli hatta gittigidiyordanda,cogu banka ile anlasmalari var.%5 komisyon aliyorlar okadar. ayrica yurt ici ile her bir icin verdigi indirim kod ile gayet uygun bir fiyata geliyor. 10 lira yada en fazla 15 tl. bakarsan eger siteye kargo ozellilleri yaziyor. O yuzden sahibinden yerine sanalpazar.com icinde bekliyoruz. urun 75 tl ise %5komisyon ile satisa sun 80 tlye, sen yine 75 tlni alirsin.  Ticaret yapan herkes kullanmali ben cok memnunum sanalpazardan :)

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
sahibinden üzerinden bir adette ben aldım teşekkür ederim cengiz bey