Yenmemiş yem tarafında hiç toz olmuyor, atık kabuklar tarafında ve ince tel gözeneklerinden geçebilen toz lar makinanın hava çıkış deliği olan arka kısımda 1 çuval atık yemin ayrımından sonra 30-40 cm mesafede yerde kalan toz miktarıda süpürüldüğünde 1 çay bardağı kadar oluyor tabii bu yeme göre +- değişkenlik gösterecektir.Hava çıkış deliklerini arka yerine bende yanlarda kullansaydım iki farklı bölgeye doğılmış daha çok alan kirlenmiş olacaktı.Engellemek mümkünmü? evet çift eleme ve filitre etmekle mümkün olacaktır buda hacim(nakliye maliyeti) ve imalat maliyetini etkileyecektir.Selman ÇELİKKOL' Alıntı:Güzel tasarım. Kullanılan malzemeden dolayı hafif olduğunu tahmin ediyorum Cengiz Bey.
Size iki sorum olacak.
Eleme esnasında karışık yem dökülen hazneden ve yan taraftaki havalandırmadan toz parçaları çıkıyor mu?
Pratik taşıma açısından makinenin üst tarafında denge noktasına bir taşıma kulpu yapilabilir mi?
2 dedim ama 2 soru daha soruyum.
Satış yaptığınız sitede elinizde bir adet makine gözükmekte, siparişleri kaç günde tamamlarsınız?
Elek görderemiyormusunuz ?
Teşekkür ederiz.
Açıklayıcı bilgiden dolayı teşekkür ederiz.Cengiz BASUT' Alıntı:Yenmemiş yem tarafında hiç toz olmuyor, atık kabuklar tarafında ve ince tel gözeneklerinden geçebilen toz lar makinanın hava çıkış deliği olan arka kısımda 1 çuval atık yemin ayrımından sonra 30-40 cm mesafede yerde kalan toz miktarıda süpürüldüğünde 1 çay bardağı kadar oluyor tabii bu yeme göre +- değişkenlik gösterecektir.Hava çıkış deliklerini arka yerine bende yanlarda kullansaydım iki farklı bölgeye doğılmış daha çok alan kirlenmiş olacaktı.Engellemek mümkünmü? evet çift eleme ve filitre etmekle mümkün olacaktır buda hacim(nakliye maliyeti) ve imalat maliyetini etkileyecektir.
Evet bir kulp takılabilir, onunla ilgili bir çalışamak lazım nakliyede sorun ve maliyet yaratmayacak bir çözüm olabilir.
Son 1 ürün kaldığı içindir.şuanda stokta 5 adet kaldı.Türkiye yarışmasında aksilik olmazsa satışımız olacak.
Nakliyede sıkıntı olduğundan dolayı elek hediye edilememekte
dikkate aldığınız için teşekkürler cengiz bey..Cengiz BASUT' Alıntı:Yenmemiş yem tarafında hiç toz olmuyor, atık kabuklar tarafında ve ince tel gözeneklerinden geçebilen toz lar makinanın hava çıkış deliği olan arka kısımda 1 çuval atık yemin ayrımından sonra 30-40 cm mesafede yerde kalan toz miktarıda süpürüldüğünde 1 çay bardağı kadar oluyor tabii bu yeme göre +- değişkenlik gösterecektir.Hava çıkış deliklerini arka yerine bende yanlarda kullansaydım iki farklı bölgeye doğılmış daha çok alan kirlenmiş olacaktı.Engellemek mümkünmü? evet çift eleme ve filitre etmekle mümkün olacaktır buda hacim(nakliye maliyeti) ve imalat maliyetini etkileyecektir.
Evet bir kulp takılabilir, onunla ilgili bir çalışamak lazım nakliyede sorun ve maliyet yaratmayacak bir çözüm olabilir.
Son 1 ürün kaldığı içindir.şuanda stokta 5 adet kaldı.Türkiye yarışmasında aksilik olmazsa satışımız olacak.
Nakliyede sıkıntı olduğundan dolayı elek hediye edilememekte
Hayırlı olsun Emrah Bey...Emrah UZUN' Alıntı:Cengizbeye bugün 1 adette ben sipariş verdim yarın gelecek yem üflemeye son bye_happy alkisd bye_happy
Alakadan ötürü teşekkür ederiz... Deneme yanılma yoluyla en uygun malzemeyi bulabileceğinizi düşünüyoruz. İyi çalışmalar , kolay gelsin...Cengiz BASUT' Alıntı:hava çıkış paneli yapıştırılmıştır sökmeye kalkmayın çekmece kısmından içeriye uygulanabilir. Türkiye yarışması için yeni imalat yapacağım, bu önerilerinizi test etmeye zaman bulur ve sıkıntı olmaz ise neden olmasın üretimi o şekilde yapmak.Ama toz filitresini uygulayacak olan arkadaşlar dışarıdan yapmalarını tavsiye ederim sık temizlemek gerekecektir, temizlenmediğinde hava akışı yavaşlamasından dolayı elemede sıkıntı olacaktır