OTOMATİK P.V.C. ÜRETİM KAFESİ

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
valla yemlikleri hergün üflemekten bıktım mantıklı bir cihaz alanada satanada hayırlı olsun

fatihyildrim82

Yeni Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
YILDIRIM
Cengizbeye bugün 1 adette ben sipariş verdim yarın gelecek yem üflemeye son bahoo alkisd smileki

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Güzel tasarım. Kullanılan malzemeden dolayı hafif olduğunu tahmin ediyorum Cengiz Bey.
Size iki sorum olacak.

Eleme esnasında karışık yem dökülen hazneden ve yan taraftaki havalandırmadan toz parçaları çıkıyor mu?

Pratik taşıma açısından makinenin üst tarafında denge noktasına bir taşıma kulpu yapilabilir mi?

2 dedim ama 2 soru daha soruyum.  :)

Satış yaptığınız sitede elinizde bir adet makine gözükmekte, siparişleri kaç günde tamamlarsınız?

Elek görderemiyormusunuz ?

Teşekkür ederiz.

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
Güzel tasarım. Kullanılan malzemeden dolayı hafif olduğunu tahmin ediyorum Cengiz Bey.
Size iki sorum olacak.

Eleme esnasında karışık yem dökülen hazneden ve yan taraftaki havalandırmadan toz parçaları çıkıyor mu?

Pratik taşıma açısından makinenin üst tarafında denge noktasına bir taşıma kulpu yapilabilir mi?

2 dedim ama 2 soru daha soruyum. 

Satış yaptığınız sitede elinizde bir adet makine gözükmekte, siparişleri kaç günde tamamlarsınız?

Teşekkür ederiz.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
arkadaşımda gördüm
çok faydalı bir makine
tek dezavantajı
toz olayı
yem veya yem kalıntıları içerisindeki tozlar v.s. havalandırma deliklerinden çıkıyor:(

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Selman ÇELİKKOL' Alıntı:
Size iki sorum olacak.

2 dedim ama 2 soru daha soruyum.  :)

Teşekkür ederiz.
Yenmemiş yem tarafında hiç toz olmuyor, atık kabuklar tarafında ve ince tel gözeneklerinden geçebilen toz lar makinanın hava çıkış deliği olan arka kısımda  1 çuval atık yemin ayrımından sonra 30-40 cm mesafede yerde kalan toz miktarıda süpürüldüğünde 1 çay bardağı kadar oluyor tabii bu yeme göre +- değişkenlik gösterecektir.Hava çıkış deliklerini arka yerine bende yanlarda kullansaydım iki farklı bölgeye doğılmış daha çok alan kirlenmiş olacaktı.Engellemek mümkünmü? evet çift eleme ve filitre etmekle mümkün olacaktır buda hacim(nakliye maliyeti) ve imalat maliyetini etkileyecektir.
Evet bir kulp takılabilir, onunla ilgili bir çalışamak lazım nakliyede sorun ve maliyet yaratmayacak bir çözüm olabilir.
Son 1 ürün kaldığı içindir.şuanda stokta 5 adet kaldı.Türkiye yarışmasında aksilik olmazsa satışımız olacak.
Nakliyede sıkıntı olduğundan dolayı elek hediye edilememekte

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Cengiz BASUT' Alıntı:
Yenmemiş yem tarafında hiç toz olmuyor, atık kabuklar tarafında ve ince tel gözeneklerinden geçebilen toz lar makinanın hava çıkış deliği olan arka kısımda  1 çuval atık yemin ayrımından sonra 30-40 cm mesafede yerde kalan toz miktarıda süpürüldüğünde 1 çay bardağı kadar oluyor tabii bu yeme göre +- değişkenlik gösterecektir.Hava çıkış deliklerini arka yerine bende yanlarda kullansaydım iki farklı bölgeye doğılmış daha çok alan kirlenmiş olacaktı.Engellemek mümkünmü? evet çift eleme ve filitre etmekle mümkün olacaktır buda hacim(nakliye maliyeti) ve imalat maliyetini etkileyecektir.
Evet bir kulp takılabilir, onunla ilgili bir çalışamak lazım nakliyede sorun ve maliyet yaratmayacak bir çözüm olabilir.
Son 1 ürün kaldığı içindir.şuanda stokta 5 adet kaldı.Türkiye yarışmasında aksilik olmazsa satışımız olacak.
Açıklayıcı bilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Hava geçirip toz geçirmeyen bir filifte denediniz mi Cengiz Bey ? Araç filitrelerindeki malzeme gibi yahut hijyenik medikal maske malzemesi gibi. Olursa çok güzel olur.
Bu kutudaki tül monte ettiğiniz kısma bizim ulaşmamız mümkün mü?
(Kendim farklı bir malzeme monte etmeyi düşünüyorum)

http://www.megapromosyon.com/images/promosyon-doktor-maske.jpg

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
Hava geçirip toz geçirmeyen bir filifte denediniz mi Cengiz Bey ? Araç filitrelerindeki malzeme gibi yahut hijyenik medikal maske malzemesi gibi. Olursa çok güzel olur.
Bu kutudaki tül monte ettiğiniz kısma bizim ulaşmamız mümkün mü?
(Kendim farklı bir malzeme monte etmeyi düşünüyorum) ABİ ARKA TARAFTAKİ HAVALANDIRMA KISMINA ASPRATÖRLERDE KILLANILAN ELYAF KULLANA BİLİRSİN BEN ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
Cengizbeye bugün 1 adette ben sipariş verdim yarın gelecek yem üflemeye son    bye_happy alkisd bye_happy

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
hava çıkış paneli yapıştırılmıştır sökmeye kalkmayın çekmece kısmından içeriye uygulanabilir. Türkiye yarışması için yeni imalat yapacağım, bu önerilerinizi test etmeye zaman bulur ve sıkıntı olmaz ise neden olmasın üretimi o şekilde yapmak.Ama toz filitresini uygulayacak olan arkadaşlar dışarıdan yapmalarını tavsiye ederim sık temizlemek gerekecektir, temizlenmediğinde hava akışı yavaşlamasından dolayı elemede sıkıntı olacaktır

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Cengiz BASUT' Alıntı:
dikkate aldığınız için teşekkürler cengiz bey..
üretime tekrar başladığımda bende bir adet sipariş edeceğim..

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Cengiz BASUT' Alıntı:
hava çıkış paneli yapıştırılmıştır sökmeye kalkmayın çekmece kısmından içeriye uygulanabilir. Türkiye yarışması için yeni imalat yapacağım, bu önerilerinizi test etmeye zaman bulur ve sıkıntı olmaz ise neden olmasın üretimi o şekilde yapmak.Ama toz filitresini uygulayacak olan arkadaşlar dışarıdan yapmalarını tavsiye ederim sık temizlemek gerekecektir, temizlenmediğinde hava akışı yavaşlamasından dolayı elemede sıkıntı olacaktır
Alakadan ötürü teşekkür ederiz... Deneme yanılma yoluyla en uygun malzemeyi bulabileceğinizi düşünüyoruz. İyi çalışmalar , kolay gelsin...

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
dün abim almış denedik çok hoşuma gitti hiç uğraşmadan 1 dakika sürmeden boş kabukları ayıkladık  alkisd alkisd az öncede kendim için bir tane sipariş ettim emeği geçenlere teşekkürler

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
bende aldım cengiz beyden çok memnunum aldığı para helal olsun yanlız bana elek de diyordu onu göndermedi