OTOMATİK P.V.C. ÜRETİM KAFESİ

seanpaul24

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kürüm
Hocam tebrik ederim mükemmel bir kafes olmuş. Tünekler için özel yer varmı acaba onu merak ettim. Ayrıca bu fiyat konusuna takılan arkadaşlar bir mala fiyatı yüksek demek çok uygun bir davranış değil, neden diye sorarsanız bu kafes Türkiye'de yapılan ilk akıllı kafes bu kafes'i yapmak için arkadaşımız yıllarca düşünmüş ve çok büyük emek vermiş ve eksiklerinide gidermek için hala emek vermek zorunda. Ben bu olayı şuna benzetiyorum ilk akıllı cep telefonunu yapan İphone istediği fiyata satıyor. Ondan sonra çıkan akıllı telefonlar ise daha ucuz. İlla akıllı telefon alacaksan parana göre ya İphone alırsın yada farklı marka. Hem ben baktımda normal kafeslere oranla çok fiyat farkı yok, Cengiz bey sizi tebrik ediyorum, inşallah daha güzel, daha gelişmiş modellerini yaparsınız...

Kadem Karaman

Üyemiz
Adı
Kadem
Soyadı
Karaman
---- Aklınıza sağlık, Markanız hayırlı olsun  thumbsupbo

--- 60*40*40 versiyonlarının üretimi başladı mı?
----- Kafesin arka servis kısmında yemliklerin olduğu kısmı boydan boya kapatan kapak (((toz ve böcek ten kaynaklı hijyen problemine karşı ekstra önlem, hava akımını kesmeyecek şekilde sineklik benzeri file ile de yapılabilir, yada file kapakta kısmi olur.)))eklenecek mi yoksa sipariş üzerine mi yaptırılıyor?

-- Kolay gelsin, Çinlilerin taklit etmesine izin vermeyin ahaaa  smileki

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Kadem KARAMAN' Alıntı:
---- Aklınıza sağlık, Markanız hayırlı olsun  thumbsupbo

--- 60*40*40 versiyonlarının üretimi başladı mı?
----- Kafesin arka servis kısmında yemliklerin olduğu kısmı boydan boya kapatan kapak (((toz ve böcek ten kaynaklı hijyen problemine karşı ekstra önlem, hava akımını kesmeyecek şekilde sineklik benzeri file ile de yapılabilir, yada file kapakta kısmi olur.)))eklenecek mi yoksa sipariş üzerine mi yaptırılıyor?

-- Kolay gelsin, Çinlilerin taklit etmesine izin vermeyin ahaaa  smileki
teşekkürederim.
evet 60lık model imalata hazırlandı  ilk sipariş için fiyat farkı alınmayacak 50lik modele göre kafes başı 10 tl farkedecek
Ben hep kendi kümesime göre düşündüğüm için böylebir çözüm düşünmemiştim.Aksesuar seçeneği içerisinde aluminyum çerçeve sineklikli, menteşeli kapak istek üzerine yapılabilir.
Ben Çin e gittim ve öyle bir şans tanımıyor adamlar. Aha işte mercedesi taklit etmişler diyorum arabaya arkadan bakınca Fort gidiyor sanırsınız önü bitaraf arkası başaka bi taraf gerisini siz düşünün

tfnstrooom

Takipçi Üyemiz
Adı
tufan
Soyadı
karataş
Ben 8 li aldım gayet kullanışlı tek sorun su sistemi nipellere kuşlar yaklaşmadıgından suluk kullanolması gerek

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Kaan GENÇ' Alıntı:
Ben 8 li aldım gayet kullanışlı tek sorun su sistemi nipellere kuşlar yaklaşmadıgından suluk kullanolması gerek
suluğu koymakla hata yapıyorsunuz icon_naughty. Siz susadığınızda bardaktanmı pipettenmi içmeyi tercih edersiniz ;)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Güzel bir calısma.. sürekli suluk yemlik değiştirme derdi ortadan kalkıyor. Hele hele yeterli zamanı olmayanlar icin birebir bir kafes sistemi..Ayrıca cengiz bey finch yuvalıkları hakkında konustugumuz sisteminde bi numunesini yapıp koyarsanız güzel olacak.. muhabbetciler yavas yavas cesit cogaltma yolunda :) finchlerde kafes sistemi ilk olacak..

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Güzel bir calısma.. sürekli suluk yemlik değiştirme derdi ortadan kalkıyor. Hele hele yeterli zamanı olmayanlar icin birebir bir kafes sistemi..Ayrıca cengiz bey finch yuvalıkları hakkında konustugumuz sisteminde bi numunesini yapıp koyarsanız güzel olacak.. muhabbetciler yavas yavas cesit cogaltma yolunda :) finchlerde kafes sistemi ilk olacak..
Aynen finchlere görede ince aralıklı ve yuvalıkları onlara göre olan modeller yaparsınız inşallah.
Acaba tek başına büyük salmada böyle gizli yuvalıklı, tel aralığı çok olmayan ve kullanımı kolay ürünlerde çizebilirmisiniz?

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
gerçekten cengiz beyin ellerine saglık benımde aklıma hep su sıkıntısı aklıma takılır gerçı zamanla alısır dıye dusunuyom ama alısmadan ya kuşlar susuz olurse:) o ınsanı korkutuyor

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Cengiz BASUT' Alıntı:
CS100 IS
4 kat 8 göz. Her kat, araları açılıp salma olabilen 2 gözden oluşmakta

Her gözün çekmeceden bağımsız sürgü ızgarası vardır

önteller elektrostatik fırın boyalı 2mm ve 3,5mm tel kullanılmaktadır

Kafes önünde yem ve tüylerin uçuşmaını engelleyen  şeffaf pleksiglass cam siperlik vardır

gözlerin ölçüleri 48x40x40

dolap ölçüleri Y182xD40xG100

Ürün demonte gönderilir

İmalattan satış
375 tl
TANITIM VİDEO
https://www.youtube.com/watch?v=5Occw_mZbG0
MONTAJ VİDEO
https://www.youtube.com/watch?v=YAHLvDvFCzU

Bu ürün 3 katlı olabilirmi? Yükseklik kaç cm olur. Fiyatı nedir acaba?

Sizin çeşitlerinize ulaşabileceğimiz bir ilan bölümü bulamadım. Ben mi göremedim acaba?

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Cengiz BASUT' Alıntı:
CS100 IS

Kafes önünde yem ve tüylerin uçuşmaını engelleyen  şeffaf pleksiglass cam siperlik vardır

Ürün demonte gönderilir

İmalattan satış
375 tl
TANITIM VİDEO
https://www.youtube.com/watch?v=5Occw_mZbG0
MONTAJ VİDEO
https://www.youtube.com/watch?v=YAHLvDvFCzU

bu fiyat geçerlimi halan 4 katlı 8 gözlü akıllı kafes sistemi için

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
gerçekten cengiz beyin ellerine saglık benımde aklıma hep su sıkıntısı aklıma takılır gerçı zamanla alısır dıye dusunuyom ama alısmadan ya kuşlar susuz olurse:) o ınsanı korkutuyor

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
  Ben sadece örnek vereyim  site sakinlerimiz Hıdır beyin 2 takım jumbosunu aldım, p.tesi günü otomatik yemlik ve suluk sistemli kafese koydum bugün hala yaşıyorlar. üst katında 2 gözde de gene başka kümesten tel kafesten gelme rozella papağanları var 2 aydır oradalar 1 çift de yumurtada yatıyor
  Şunuda burada tekrarlıyayım ; otomatik suluklu kafes alan arkadaşların bazıları bu konuda duygusallık yapıp sulukta asıyorlar kesinlikle yanlış bir hareket.Siz susadığınızda önünüzde duran 1 bardak ve içinde pipet olsun nasıl içerdiniz?
Hayvanların doğası gereği o suyu orada hissetmek  ve içmek, bilmem açıklayıcı olmuşmudur ;)

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Canan NUMAN' Alıntı:
Bu ürün 3 katlı olabilirmi? Yükseklik kaç cm olur. Fiyatı nedir acaba?

Sizin çeşitlerinize ulaşabileceğimiz bir ilan bölümü bulamadım. Ben mi göremedim acaba?
web sitemiz yenileniyor. daha aktif bir yapıda olarak bayramdan önce devreye alacağız

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Cengiz BASUT' Alıntı:
  Ben sadece örnek vereyim  site sakinlerimiz Hıdır beyin 2 takım jumbosunu aldım, p.tesi günü otomatik yemlik ve suluk sistemli kafese koydum bugün hala yaşıyorlar. üst katında 2 gözde de gene başka kümesten tel kafesten gelme rozella papağanları var 2 aydır oradalar 1 çift de yumurtada yatıyor
  Şunuda burada tekrarlıyayım ; otomatik suluklu kafes alan arkadaşların bazıları bu konuda duygusallık yapıp sulukta asıyorlar kesinlikle yanlış bir hareket.Siz susadığınızda önünüzde duran 1 bardak ve içinde pipet olsun nasıl içerdiniz?
Hayvanların doğası gereği o suyu orada hissetmek  ve içmek, bilmem açıklayıcı olmuşmudur ;)
açıklamanız için teşekkurler cengiz bey

Ürün demonte gönderilir

İmalattan satış
375 tl 

bu fiyat halan geçerlimidir acaba

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
bende cengiz abiyle görüştüm fiyat aldım..ürün gayet güzel biraz araştırıp almayı planlıyorum....

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
2 gün önce bende görüştüm fakat ölçüleri standart bende tel kafese yöneldim