Otomatik Pvc Kafes kullananınız varmı?acaba

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
1000 tl den baksediyo  malisyeti ne kadar  utanmıyolarda vicdansızlar olacak iş değil sanki çok büyük bir sistemmiş gibi 1000  tl yazmış yazıkalr olsun

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
SUS SISTEMINDE HAVA HORTUMU VE AKSESUARLARI KOYMUSLAR buna ragmen resimde altta hortum yetmeyince ek aparati kullanmislar demekki bir ciddiyetsizlik daha reklam icin olan resimlerde bile baslamis
baska bir sirketten adi lazim degil
ben otomatik olmayani siparis vermistim butun ozelliklerimi bildirdim ona gore fiyat soylendi odedim
kafes misira (getirmek icin 700tl odedim ) geldi birde baktim ki yumurtalik yok akilli yemligi takamiyorum onu takarsam yem korumaligini takamiyorum vs vs akillidan vaz gectim yumurtalik olmadikdan sonra ne yapayim ne bicim hizmet anlamadim yanina tahta yumurtalik takacakmisim ben ne icin aldim evimde guzel bir kose olusturmak icin sen neden icine ediyorsunki

mücahit

Takipçi Üyemiz
Adı
mücahit
Soyadı
irez
ben gereksiz olduğunu düşünüyorum taze yem taze su her zaman daha faydalıdır

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
Mücahit İREZ' Alıntı:
ben gereksiz olduğunu düşünüyorum taze yem taze su her zaman daha faydalıdır
yaw yazıktır günahtır hobi olarak yapıyosan bu işi al o parayı ailenle tatile çık tamam hayvanalra iyi bakım şart ama 1000 tl vermedende iyi bakım yapılır  bence aşırı derece saçma hemzaten iki tane kıçıkırık  hortum koymuş 1000 tl den bahsediyo değmez tabi bu benim görüşüm

E

elaziz2316

Guest
    Bence aşağıda sitemizin üyelerinden Cengiz bey'in yaptığı sistem daha sistematik gibi. Hem fiyat olarak daha ekonomik. Cengiz Bey'in kafeslerini incelemeden karar vermeyin derim. Cengiz bey'in kafeslerinde atık yem (kabuklar) daha düzgün bir şekilde toplanıyor. Düzenek daha düzgün çalışır gibi.Tercih sizin tabiki.

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,15608.0.html

Cengiz BASUT' Alıntı:

*10 aydır test edilmiş,problemleri giderilmiş,seri imalata başlanmış
*Tamamen DEMONTE (lego gibi) tornavidasız montaj, ucuz nakliye
*Yemlikler otomatik dolum sistemli (istenildiğinde sökülüp temizlenebilir,senede 1 kere)
*Suluk kuşların rahat içebileceği yeni bir tasarım suluk,kesintisiz taze ve temiz su (suluk yıkamaya paydos)
*İstenildiği kadar kapatılıp açılabilen, yuva kapısı üzerinde havalandırma sistemi

TANITIM VİDEOSU

Türkiye Yarışması Sonuna Kadar
5 kat 10 göz box 750 tl
OTOMATİK SİSTEMLİ ZAHMETSİZ ÜRETİM KAFESİ
4 kat  8 göz box 600 tl

ÖLÇÜ 1
Box      E45xY40xD37
Yuva    E20xY19xD18
Dolap  E118xY222xD40

ÖLÇÜ 2  20tl kat başı + maliyet
Box      E60xY40xD37
Yuva    E20xY19xD22
Dolap  E148xY222xD40

Kasım sonuna kadar üretimmiz dolmuştur
Kafes üzerine yerleştirilen 5 kg lık yem deposu tüm kafesleri yaklaşık 10 gün desteklemekte yenen yem kabuklarıda Dolap sisteminin en alt bölümüne konan plastik tavada toplanmakta, kafes içerisine kesinlikle dağılmamakta. Su deposu 5 lt dir.Su deposuna şamandıra sistemi ilave edilerek su şebeke sistemine bağlantı yapılabilmektedir.

Tüm detayları ile anlatımını videoda olacak

Kısa bir zamanda montaj ve detay video görüntüsü eklenecek

REFERANSLARIMIZ

Atilla Bey 0532 740 20 44 Çekmeköy/İST    60 Box
Sinan Bey 0542 470 56 89 Tuzla/İST          32 Box

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
bu kafesler bence sadece evinde guzel bir kose dusunenler icindir (cok kirletiyor diye durmadan basinizi agritan varsa eger:):)
hangi ureticide var onuda sorgulamak lazim

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
hobi için düşünülür.  parası içinde bişey diyemem adam zorla satmıyor isteyene  veriyor. zevk  renk meselesi

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Cengiz abinin kafesleri geliştirme aşamasındayken emeğe saygı gösterilmeyip kopyalanmasıyla ortaya konmuş bir ürün bu, ayrıca o işçiliğede 1000 TL fiyat biraz ukalâca olmuş. Böyle fikir hırsızlığı yaparak, hemde ürünün aslı piyasaya dahi çıkmadan fırsatçılık peşinde koşanların işlerinin her zaman sonu kesiktir. Bu ilanında arkası boştur.

Cengiz abinin sistem çok kullanışlı, lakin çakmalarından sakınalım.

E

elaziz2316

Guest
    Her satıcı ürününe bir fiyat biçer. İsteyen alır, isteyen almaz. O satıcı emeğinin karşılığını ve etmek istediği kar miktarını toplayıp bir fiyat yazmış. Ben şahsen işime gelirse alırım. İşime gelmezse almam.

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Arkadaşlar öncelikle bahsi geçen kafes benim sistemimin kopyalanarak satışa benden önce çıkartılan bir ilandır.Henüz kafes arge durumunda iken yemeğimi yiyip çayımı içen  bir dostumuzun kardeşinin fikri çalması sonucu ortaya çıkmıştır.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,14438.0.html
bu ilanda buna istinaden verilmişti
Herkez özgürce kendisine göre doğru ve yanlışları beyan edebilir bunun sıkıntılıbir tarafı yoktur. ben ürünümün ne olduğunu biliyorum ve %100 müşteri memnuniyeti diyorum.

İlanımda referans verilmiş iki üretici vardır birisi Nalburdur Diğeri maltepe kızılay baş hekimidir kendileriyle hiçbir yakınlığım  yoktur.Sistemin çalışmasını merak edenler sıkıntı varmı yokmu diye kendilerine sorabilirler.
Bu tasarımı dizayn ederken hobi üretimden ziyade profesyonel üretimde işçiliği azaltmaktı ve öylede oldu. Emin olun düşünemiyeceğiniz kadar kolaylık sağlıyor %50 den fazla olduğunu söyleyebilirim.Zaten 3-5-10 kafesin bakımında bir şey yok ama sayı 50 kafes üzerine çıkınca başlıyor işin zahmeti ben işimin arasında şu anda 150 takıma rahatlıkla bakabiliyorum
İşin satışına bakınca; emsal kalitede malzemelri kullananlarla kıyaslamanın yapılması önemli.herkez p.v.c. malzeme kullanıyor ama birinin malzeme kalınlığı 1mm iken diğeri 1,5 mm m2 de ki ağırlığı atıyorum 2kg ken diğer3 kg dolayısıyla ürünün duruşu ve sağlamlı farkını siz karar verin. Lütfen yanlış anlaşılmasın kimsenin malını kötülemiyorum nekadar ekmek o kadar köfte diyorum. X firmada 8 göz 650tl Y firmada 10 göz 600tl, detayına bakıldığında fakın nereden geldiği anlaşılır.Bende üretimi yaparken en düzgün üretim yapan firmayı model aldım ucuz satanında yakınında olayım derken bu fiyat çıktı.
Sorarım size aradaki 150 tllik fark bu zahmetten kurtulmak için ödenen çok bir rakkammıdır.

Arkadaşlar hakikaten çok uzun bir süre gözlem ve denemelerin sonucunda ortaya çıkmıştır. Emeğimin karşılığını tebrikler, teşekkürler ve şiparişlerle almaktayımda. yakında bireysel kullanıcılardanda referans bölümüne ekleyeceğim bir süre kullanmalarına zaman tanıyalım

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
bu kafesler bence sadece evinde guzel bir kose dusunenler icindir (cok kirletiyor diye durmadan basinizi agritan varsa eger:):)
hangi ureticide var onuda sorgulamak lazim
Kendilerine sorunuz lütfen memnunmular değilmiler sonuçta bu kişilerde para verip aldılar.Kesinlikle yakınlığım yoktur
REFERANSLARIMIZ

Atilla Bey 0532 740 20 44 Çekmeköy/İST    60 Box Nalburiye işletmecisi
Sinan Bey 0542 470 56 89 Tuzla/İST          32 Box Kızılay Başhekimi

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Cengiz abiye kafes siparişim oldu, yakında elime ulaşacak ve bir süre kullanp mutlaka burdan yorum yazacağım. Şu anda %99 memnun kalacağım kanaatindeyim.