Ozon Jeneratörü Toplu Alım / İstek Toplama - Bilal ERDEM

aqua pet

Yeni Üyemiz
Adı
özhan
Soyadı
özdemir
Bilal Bey 2 nci bir liste toplama ne zaman yapılacak yada yapılacak mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Özhan ÖZDEMİR' Alıntı:
Bilal Bey 2 nci bir liste toplama ne zaman yapılacak yada yapılacak mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

Ynt: Ozon Jeneratörü Toplu Alım / İstek Toplama - Bilal ERDEM
« Yanıtla #33 : 26 Ocak 2012, 13:06:14 »
Alıntı  Değiştir  Sil  Konuyu Böl
Arkadaşlar;
OZON JENERATÖRÜ istek toplama halen devam etmektedir son bir sayı diye bir şey yoktur herkes faydalansın daha sonrasında 2. parti istek toplama yapılmayacaktır yapılması halinde ise uzun süre beklenilmesi gerekmektedir. O yüzden İstek Toplama İşlemi 05.02.2012 Tarihinde sonlandırılacaktır.

Ayrıca İstekte bulunan üreticilerin hepsine özelden mesaj yazdım ama çoğu geri dönmedi bana kargonun ulaşım adresi , iletişim bilgileri ve fatura için vergi no ya da T.C. no gereklidir.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Serkan GÜRBULAK' Alıntı:
herkese hayırlı olsun .. bilal bey ilgi ve alakanız için teşekkür ederim .
İnşallah hayırlı olacak Allah'ın ( c.c. ) izniyle.
Her zaman beraberiz...

İmzamda da yazdığı gibi Ben de diğer insanlar gibiyim Tek yaptığım talebi karşılamak

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
bilal abi kargo ne zaman gelir o gün evde bekleyeyim arayabilecegim bir numara varmı kargo için?

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
KARGOLAR GELMEYE BAŞLADI.
Benimkiler daha gelmedi ama Mustafa ÖZDEN ve adres bilgilerine ulaşamadığımızdan dolayı kendi adresime yönlendirmiş olduğum Alp ERBAKAN'ın cihazları bugün elime ulaştı.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Ürünü alan üreticiler;
Ozon jeneratörü çalıştırılma süresi için firma ve yetkili servisi ile yapmış olduğum görüşmeler sonucunda, cihazın çalıştırılma süresinin içeride Ozon kokusu gelene kadar ve diğer rahatsız edici kokular gidene kadar olduğunu, örneğin 50 M2 ve üzeri mekanlarda sürekli çalışabileceğini, arada bir dinlendirmenin yeterli olduğunu, arada bir havalandırmanın yapılması gerektiğini öğrendim.
Ayrıca ozon kokusunu ayırt etmek için de bir kaç sefere mahsus cihaz çalışırken koklanabileceğini bana ilettiler.
Güle güle kullanınız.

NalMeS

Üyemiz
Adı
Ersen
Soyadı
ÖNEN
Benim kargomda bugün geldi. Piyasa da, aldığımızın yaklaşık %80 fazlasına alabileceğimiz bu cihazı hem ucuza temin edip hem de elimize kadar ulaştıran Bilal Bey'e teşekkür ederim.

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
benim kargomda geldi hemen üretimhaneme koydum  inşallah faydasını görürüz teşekürler bilal abi

ömer3545

Yeni Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
temur
Benim kargomda geldi Bilal abi yardımlarından dolayı teşekkürler. Saygılar...