paçalı muhabbet kuşu varmış?

gencnur

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Genc
s.a.
paçalı muhabbet kuşu besleyen varmı acaba ? var ise  foto paylaşa bilir mi ,netten araştırdım pek bir şey bulamadım tepelisini görüyoruz da paçalısını ilk defa duydum...

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
sanırım yanlış anladınız, paçalı değil parçalıdır, parçalı renkleri kuşun üzerinde bölge bölge renk değişikliği olarak gözlemlenir, mutasyon bir durumdur, parçalı muhabbet olsa mutasyon yapan üreticiler bayram ederler.

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
fotodan gördüğüm kadarıyla o tüyler gövdeden iniyor bende sandım güvercinlerdeki gibi paçadan bahsediyorsunuz...

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
mesajdaki resimlerim upload sitesinden silinmiş sanırım yakında eklerim resimleri net bir şekilde görebilirsiniz paçalı muhabbet kuşunu

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Serdar SİRKECİ' Alıntı:
mesajdaki resimlerim upload sitesinden silinmiş sanırım yakında eklerim resimleri net bir şekilde görebilirsiniz paçalı muhabbet kuşunu
  serdarda bu kuşun resmini gördüm

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
şu an bir adet gri jumbo dişi ve bir adetde lutino yerli dişi paçalım mevcut bu sene feshanedeki son pazarda birisi bir kasa jumbo getirmişti ordada kasanın içinde yaklaşık 40 kuşun 15 i paçalıydı bu paça geni son günlerde çok artmaya başları çok güzel bir görüntü oluyor ve sonuçta genetik çeşitlilik her daim güzeldir yaşamına engel olmadığı ve görüntü kirliliği yaratmadığı müddetce bir hayvanda.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
güray  özkul arkadaşımızında bir internet ilanında görmüştüm paçadaki tüyler ince tüy olunca  resimlerde çok belirgin görünmüyor ama bazı kuslarda kanat ve kuyruk tuylerı gıbı cıkanlar oluyor onlar çok fena daa elde edemedik ama ayak bilekleri minik tüylerle donanmış kuşlar günümüzde çoğaldılar geçenlerdeki demir akv un ilanlarındaki kuşlardan birisindede paçalı bir dişi görmüştüm bulursam resim koymaya çalışırım.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz

bu resimdeki güzel paçalı bir dişi dediğim gibi ince tüyden paçalı olduklarında aşırı göze çarpmıyor ama çok güzel bir mutasyon elimden geldiğince çoğaltacağım gibi görünüyor.