PAK.SURİYE HARİÇ)İTHAL ÜREMEZ İŞTE İTHALLERİN TORUNLARI KEMAL AKBULUT

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA ARKADAŞLAR BORA KARDEŞİN BİR LAFI VAR BEN ÇOK GÜZEL BEKLERİM DER BANADA ÇOK KERE TECRÜBE OLDU  BAZI YAZIP ÇİZENLER İTHAL ÜREMEZ FALAN DAHA YENİ FACETE SATILIK KUŞU VAR İTHAL İTHAL HAKKINDA ATIP TUTUYORLAR İŞTE ISPATI CANLI KANLI BIRAKIN YAVRUYU YAVRUSUNUN YAVRUSU OLDU SLM
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,14783.msg207544/topicseen.html#new

İYİ SEYİRLER BAZI ARKADAŞLARIN ANLAMALARI İÇİN KONU BAŞLIĞINDA BİRAZ AÇIKLAYICI VE ANLAŞILACAĞI BİR ŞEKİLDE TARAFIMDAN DEĞİŞTİRİLDİ

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
ithal ürer neden üremesinki şowların çoğu ithal değilmi nasıl ürüyorlar o zaman ama benim anladıpım kadarıyla ithalden kasıtları pakistan ve suriye kuşları onlar sıkıntılı oluyorlar

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
ithal ürer neden üremesinki şowların çoğu ithal değilmi nasıl ürüyorlar o zaman ama benim anladıpım kadarıyla ithalden kasıtları pakistan ve suriye kuşları onlar sıkıntılı oluyorlar

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
ital kuşla YERLİ kuşun üremesi aynı yalnız aradaki fark ital kuşa kondisyon kazandırıp buranın hafasına adapte etme zorlugu yoksa çok da güzel ürüyor sıkıntı adaptasyonda

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
ithal kuş üremez diye bir şey yok kuş başka bir iklim ve ortamdan geliyor buraya alışması zaman alabiliyor ortama alıştıktan sonra bir sorun olmaz .ben yavruyken aldıgım kuşların şimdi torunları olacak. evil_idea

gürhan

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
GÜRHAN
Soyadı
KOÇAK
BİZİM KULLANDIĞIMIZ KUŞLARIN SOYLARI.GELİMİ NERDEN, ARKADAŞLAR,,,,,TC PATENTLİMİKİ TABİKİ İTAL KUŞLAR  TÜRKİYEDE ÜRETİLE ÜRETİLE YERLİ OLDULAR.

mavilim

Üyemiz
Adı
muhammet
Soyadı
arıkan
İthal kuş üremez mi? Şartlar mümkünse gayet güzel ürer.

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
ithal üremez diy bir sorun yok üreyen çatır çatır yavru veriyor ama gelirken hasta kuşları yolluyorlar kısır tüy hastalığı adam uğraşıyor dişinin işi bitiyor yolluyor sen alıyorsun dişi dinleniyor süreçten dolayı eş seçiyor yumurtluyor bu sefer yavru çıkıyor sitres'e giriyor yavru ölümleri başlıyor bakmıyor tüyünü yoluyor yuvadan atlayınca kafa olmak üzere her yerini parçalıyor ithal kuşun zahmeti sana eziyeti emeğini bitirmesi insanın zoruna gidiyor ve bu işten soğutuyor illa hepsi böyle değil tabi ama ben bu şekilde tecrübe edindim ithal kuşların yavrusunu damızlık yaptım onların yavrusu da damızlık oldu şimdi oldu sana yerli :D yavrusu alınmaz zor kimse diyemez ama iklim koşulları kuşun sitres'e girmesine neden oluyor ve yavrulara sana zararı oluyor....

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
ithal kuş alırken o yılın yavrusunu almak da fayda, hem daha önce eşe atılmamış olacağı için ıskarta kuş olma riski olmaz. hem de genç kuş ortama daha çabuk adapte olur. bunun yanında genç kuş eşe gelecek yaşa gelene kadar ortama ülkeye alışır sizi de üzmez bekletmez.

bu arada ithal yerlileriniz hayırlı olsun.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
BEN DE GEÇEN ALMAN BİLEZİKLİ BİR DİŞİ ALDIM. FORUMDA DA YAYINLADIM HATTA. KUŞ YUVAYI KIZDIRIYOR ŞİMDİ. YAKIN ZAMANDA YUMURTLAYACAK. İNŞALLAH YAVRUSUNU DA ALIRIM. İTHAL DE OLSA SONUÇTA BU BİR CANLI VE ONLARDA DA ÜREME İSTEĞİ VAR. SAYGILAR

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Arkadaşlar  ithal kuş derken tüm arkadaşlarımızın ithale tepkisi  SURİYE VE PAKİSTAN kuşlarına dır... İthal getireceksen iyi ithal, kaliteli ithal al üret...Ama suriye pakistan kuşlarını üretipte TÜRKİYE de ki muhabbet kuşçulugunu daha iyi yerlere taşımak isterken kalitesini daha da diplere indirmeye gerek yok...

İthal Suriye pakistan kuşu alıp üretecegine İzmir pazarından yerli üreticisinden 10-12tl ye al Muhabbet camiasına daha yararlı iş yapmış olursun...

Kemal bey konu başlıklarını daha anlaşılır ve daha düzenli seçmenizi tavsiye ederim...Suriye-pakistan kuşlarını övgü veren bir başlık olmuş bence...Neyse Kemal bey arzuların şelale olsun... :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
YAHYA KARDEŞ SEN SAĞOL DÜN BİR BUGÜN İKİ İTHAL ÇİN DE VAR ALMANDA AMERİKANDA AMA NETİCEDE HEPSİ İTHAL DİYE GEÇİYOR 2 AYDIR YERLI CENNET ARAMAKTAYIZ BORA KARDEŞİMİZE 100 ADET HANİ KIME SORDUYSAK TEK FİATI İSTERLERKEN BİRDE AHKAM KESEN BİR KUŞÇULUK PROFOSÖRLERİ İTHAL SAKINHA ÜREMEZ TAMAM AÇIKLAYINDA ANLAYALIM BU ALINACAK İTHAL KUŞLAR IŞINLANARAKMI YOKSA TUP BEBEK GİBİ OLUYOR ANASI BABASI YOKMU DİYEREK MUHABBET BAŞLIYOR ASKERLİK MUHABBETLERİ GİBİ UZAYIP GİDİYOR
BENDE ZATEN AKLIMA OLAĞAN FİKİRLER DIŞINDA( HERKEZİN DÜŞÜNDÜĞÜ GİBİ FİKİRLER GELMEDİĞİNDEN )BU GELDİ VE HALA BAŞLIĞIN İTHAL KONUSUNDA YAZDIĞIMIN ARKASINDAYIM
SİZİN ITHAL KOTU KUŞLARA DDEDİĞİNİZİ VE O ANLAMDA ANLADIĞINIZIDA UNUTMAM SEN SAĞOL AMA İZMİR KUŞ PAZARI DEMİŞSİN TAKIMI 300 JUMBODA 100 TL SULTANDA 40 TL MUHABBETTE YERLİ SATILDIĞINA GEÇEN HAFTA BİZZAT ORADA BULUNARAK ŞAHİT OLDUM ARKADAŞLARIM 60 TL CENNET SEVDA ALDILAR PİYASADA KONUŞULAN RAKAM TALAŞ KUŞLAR FİATIDIR VE SURİYE ÇALINTI KUŞ FİATIDIR  HEPİNİZİ SEVİYORUM ARZULAR HEP ŞELALE OLSUN

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea
Yahya SAYIN' Alıntı:
Arkadaşlar  ithal kuş derken tüm arkadaşlarımızın ithale tepkisi  SURİYE VE PAKİSTAN kuşlarına dır... İthal getireceksen iyi ithal, kaliteli ithal al üret...Ama suriye pakistan kuşlarını üretipte TÜRKİYE de ki muhabbet kuşçulugunu daha iyi yerlere taşımak isterken kalitesini daha da diplere indirmeye gerek yok...

İthal Suriye pakistan kuşu alıp üretecegine İzmir pazarından yerli üreticisinden 10-12tl ye al Muhabbet camiasına daha yararlı iş yapmış olursun...

Kemal bey konu başlıklarını daha anlaşılır ve daha düzenli seçmenizi tavsiye ederim...Suriye-pakistan kuşlarını övgü veren bir başlık olmuş bence...Neyse Kemal bey arzuların şelale olsun... :)