Pankreas Enfeksiyonu ?

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Arkadaslar acil yardimlarinizi bekliyorum kusum 3 gun once ishal olmustu veterinere gittim cesamolin diye bargırsak paraziti-ishal onleyici isminde bi ilac verdi.kusuma gunde bi kere icerilmesi gerekiyormus ben dozunu iyi ayarladim ama gunde bi kere yerine 4-5 defa icirdim sulugundan tunegine dokup.neyse ishali gecti ama hala halsiz kabariyo uyuyo vede diskisi beyaz-sari arasi bi renkte cikmaya basladi netten baktigimda pankreas enfeksiyonundan bahsediyordu.sizden yardimim kusumun diskisi neden oyle oldu.yine cesamolin versem pankreas enfeksiyonuna faydasi olurmu yada hangi ilac faydali olur gercekten cok endiseleniyorum yardimci olun lutfen

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Bende cesamolin i kullandım. 3-5 gün arası verilmeli daha fazla vermeyin. Bu arada zararlı bakterileri öldürürken yararlı bakterileride öldürdüğünden kuşun toparlanması ve belirtilerin tam olarak geçmesi zaman alıyor 7-10 gün arası. Cesamolin kesildiğinde derhal multivitamin takviyesi yapmanız gerekiyor. Ayrıca yine kesildikten sonra mamasına bira mayası katmanızda da fayda var. Tekrardan bağırsak florasının oluşması ve çökmüş bağışıklık sisteminin geri kazanılması gerekiyor.

Lütfen antibiotiklerde 5 günü geçmeyin. Antibiotikte mama vermeyin. Antibiotik kesildiğinde multivitamin, mama+bira mayası verin ve iyileşme olması için zaman tanıyın.

Pozitif düşünün.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yarım litre suya nidazol 250 mg tabletin yarısını eritin, 5 gun boyunca suyuna verin ilaç hergun taze hazırlancak tedaviden sonra dort bes gun elektrolit takviyesi yapın

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
yarım litre suya nidazol 250 mg tabletin yarısını eritin, 5 gun boyunca suyuna verin ilaç hergun taze hazırlancak tedaviden sonra dort bes gun elektrolit takviyesi yapın
Tesekkurler.Elekrolit takviyesi derken vitamin takviyesinimi kastediyorsunuz

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Bende cesamolin i kullandım. 3-5 gün arası verilmeli daha fazla vermeyin. Bu arada zararlı bakterileri öldürürken yararlı bakterileride öldürdüğünden kuşun toparlanması ve belirtilerin tam olarak geçmesi zaman alıyor 7-10 gün arası. Cesamolin kesildiğinde derhal multivitamin takviyesi yapmanız gerekiyor. Ayrıca yine kesildikten sonra mamasına bira mayası katmanızda da fayda var. Tekrardan bağırsak florasının oluşması ve çökmüş bağışıklık sisteminin geri kazanılması gerekiyor.

Lütfen antibiotiklerde 5 günü geçmeyin. Antibiotikte mama vermeyin. Antibiotik kesildiğinde multivitamin, mama+bira mayası verin ve iyileşme olması için zaman tanıyın.

Pozitif düşünün.
Tesekkurler.sizdemi cesamolin yerine nidazol onerirsiniz

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
çağlayan hanım casamolin ve nidazol farklı tarz ilaçlar casamolin ishal ilacı nidazol ise iç parazit ilacıdır, behzat bey bu konuda çok tecrübeli bir isimdir onu dediğini yapın ama açtığını diğer konuda farklı şeyler söylemişsiniz....

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
çağlayan hanım casamolin ve nidazol farklı tarz ilaçlar casamolin ishal ilacı nidazol ise iç parazit ilacıdır, behzat bey bu konuda çok tecrübeli bir isimdir onu dediğini yapın ama açtığını diğer konuda farklı şeyler söylemişsiniz....

İlk başta sadece ishaldi cesamolin 3 gun kullandıktan sonra ishali gecer gibi oldu ama diskisinin iki kismida beyazlasti ve katilasti.suan gunduz sulu acik yesil beyaz gibi ishali var.aksamlari katilasiyo ve kan gibi bi parca gordum diskisinda diger konudada ondan bahsettim.ne yapacagimi sasirdim bi kac arkadas coxidin onerdigi icin bugun ondan alip vermeye basladim.bugun behzat tiğiz beyin yazdigi mesajda kanli ishal olmadigindan bagirsaktaki zorlanmadan oyle oldugundan bahsetti ben ne yapacagimi sasirdim artik yarin nidazol alip bu seferde onami baslayim diyorum.bugun coxidin verdim ama bilmiyorum gercekten coxidine devammi ediyim nidazolmu aliyim

Suan diskisi boyle