Papağan Üretimi :)

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
teknolojiyi teknoloji ortamında kullanmak daha güzel.şimdi biz desekki anneye gerek yok öyle makine yapmışki avrupaaaa(çok hevesliyiz ya)bebekleri makineye doğdurup onlara büyüttüreceğiz diye.mantıklı olurmu.mevlam doğada üreme ve üretim şekillerini en güzel şekilde yaratmış daha ötesi varmı.

birde biz manevi değerlerimizden uzaklaşırsak tuvaleti bizden öğrenen avrupaya çok özeniriz.bu alanda dürüst olup üretim yapmaya çalışsak avrupa bize özenir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
teknolojiyi teknoloji ortamında kullanmak daha güzel.şimdi biz desekki anneye gerek yok öyle makine yapmışki avrupaaaa(çok hevesliyiz ya)bebekleri makineye doğdurup onlara büyüttüreceğiz diye.mantıklı olurmu.mevlam doğada üreme ve üretim şekillerini en güzel şekilde yaratmış daha ötesi varmı.

birde biz manevi değerlerimizden uzaklaşırsak tuvaleti bizden öğrenen avrupaya çok özeniriz.bu alanda dürüst olup üretim yapmaya çalışsak avrupa bize özenir.
+1

burak

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
bozkurt
ASIL ÖNEMLİ OLAN YUMUTAYI BULMAK DEĞİL.....YUMURTANIN TANESİNE 100-150 TL  VERMEK BENCE. BEN ARAŞTIRDIM MACAW PAPAĞANIN YUMURTASI 100-150 TL ARASI + BİRDE KULUÇKA MAKİNASI 350 TL DEN BAŞLIYOR + YAVRULUK +YEM + ZAMAN ÇÜNKÜ 120 GÜNLÜĞE KADAR ŞIRINGAYLA BESLENİYOR...ZAMANIM VARR....PARAM VARR DİYENE GÜZEL VE ZAHMETLİ BİR HOBİ.
YABANCI SİTELERE KADAR BAKTIM,BUNLAR HAKKINDA VİDEOLAR İZLEDİM,ADAMLAR BU İŞİ CİDDİYE ALMIŞLAR VE ÇOK PROFESYONEL BİÇİMDE YAPIYORLAR VE ZAHMETİN KARŞILIĞI OLARAK BU İŞTEN PARAYI KIRIYORLAR.İSTEYEN İNTERNETTEN VİDEOLARINI İZLEYE BİLİR VE SİTELERİNE BAKABİLİR.BU İŞİ YAPACAKSANIZ ÇOK ARAŞTIMANIZ GEREKİR KOLAY BİR İŞ DEĞİL.

!!!...CESARET EDEBİLİRSENİZ KOLAY GELSİN...!!!

burak

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
bozkurt
zaten bu işi yapayı düşünüyorum...ilk önce hobide olsa...iş hoşuma giderse ben bu işi yaparım.elin adamı parayı kırıyor bundan. büyüyünce 3-4 milyara satıyor...

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Müthiş papaganı nasıl egitişler ne kadar sadık görüyomusunuz kaçmıyor  :)

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Resmen çoçuk gibi büyüttüler.Helal olsun.Acaba bizde jako papağan doğal yollarla üretebilirmiyiz hiç uğraşan oldumu.Ben Gaziantep hayvanat bahçesinde gördüm 5 m kare bir alanda bir çift jako papağan oyulmuş kütüğün içinde yavru cıkarmıştı.Hatayda tanıdığım bir toptancı var ondan alsak yer ayarlasak jako papağan üretebilirmiyiz.Saygılar.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
burak' Alıntı:
zaten bu işi yapayı düşünüyorum...ilk önce hobide olsa...iş hoşuma giderse ben bu işi yaparım.elin adamı parayı kırıyor bundan. büyüyünce 3-4 milyara satıyor...
3-4 bine alamazsın bu papağanları, bunlar eğitilmiş, ortalama 10 bin tl