papağan yakalama...!!!! :D

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
Arkadaşlar bahçemizin ön tarafında uzun kavak ağaçlar var sayısı 30 geçik PAPAĞAN var ben bir kaç tanesini nasıl yakalarım yardım edin C:)

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
fikir verecek yardım edecek kimse yok m?

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Ne papağanı bu yakalamak istediklerin.Bazı bilgileri verki ona göre arkadaşlar fikir versinler.

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
yav bende ta göremedim kuzenlerim gördü cennet ve sevda papağını olabilir ama dediğim gibi tam göremedim çeşitli renklerde olanları da vardı tek renkte olanlarıda

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
önce kuşların tam olarak türünü öğren. sonra o türün hangi yemle beslendiğini öğren. bulunduğu bölgede bir kaç gün yemleme yap. sonra da bir tuzak kur. hayırlı olsun

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Onları yakalamak yerine kafes kuşu edinsen daha iyi olur. Bırak özgürcene doğada yaşasınlar.

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
aslında haklısınız ama öğle güzel renklerde bir kuşum olsun çok isterim

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
TURUNE GÖRE KAFESE KUŞ KOY DIŞARI BIRAK ONLAR O KUŞA İNECEKLERDİR SONRA AĞ YADA KAPANLA HAYIRLI OLSUN SLM ÇIKABİLECEĞİN AĞAÇTA İSELER GECE AVI YAP İNCİTME  ZATEN ONLAR PAPAĞAN TURU İSE KIŞIN YAŞAMAZ VE SEVABA GİRERSİN

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
kemal abi kavak ağacı 30-40 metre kadar yüksek çıkmak imkansız tarlanın ortasına beyaz büyük bir örtü gibi bir şey örtücem yem atıcam oraya alıştırcam sonra ağ filan yardımıyla yakalarım işallah

ExCaLiBuR

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
Ertürk
Serkan KUCCUK' Alıntı:
onların bulundukları agacların altına yemleme yap yere inmelerini sağla. ve etrafa bırazda su koy sonra eg kur yakala bız bu sekilde 5 adet yeşil papağanlardan yakaladık :) Tavsıye ederim.
peki evcilleşiyorlar mı?

Podbot

Üyemiz
Adı
Bahadır
Soyadı
Kuş
Eskiden İstanbul Florya taraflarında da papağan cinsleri taşıyan bir araç devrilmişti bir çok papağan türü o zamanda serbest kalmıştı ve hala Küçükçekmece'de bu papağanları görüyoruz bir çok kişi onları yakalamayı denedi ama başaramadı yakalayan olsa bile artık kuşlar yabanileşmiş iyice sende uğraşma bence  confusedtw

emredemircan

Yeni Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
DEMİRCAN
Aman yakalayın hemen,ortama ayak uydururlar ürerler falan sakın...hem uçuyorlar yeşil yeşil görüntü kirliliği hepsini yakalayıp kafese atmak lazım...bu arada kastamonu taşköprü kırsalında 400-500 yakın muhabbet kuşu sürüsü gördüm bir kaç kere koşun oraya yakalayın hepsini...  icon_wall

Yapmayın arkadaşlar,izmirde gördüğün renkli kuşlar nedir bilmem ama,istanbul da çeşitli semtlerdeki papağanlar pakistan papağanları ve senelerdir buraya ayak uydurmuşlardır..çoğu sahil kesiminde kuzguncuk ve beykoz arasında...biz kuleli rasathane civarındaki yuva yakınlarına yemleme yapıyoruz ki rahat yetişsinler..kastamonuda gördüğüm sürü gerçekten muhabbet kuşları idi ve gerçekten iri yapıdalardı.. 2 sene öncede görmüştüm ama kesin emin olamamıştım.bu da gösteriyorki  kışları çok soğuk geçen yazları geceleri bile serin olan bir yerde yaşamayı başarmışlar...5000-10000 olsunda sayıları yakalarız  scared

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
emre demircan kardeşim sen hangi tür kuş türü besliyon?