papağan yakalama...!!!! :D

Podbot

Üyemiz
Adı
Bahadır
Soyadı
Kuş

Küçükçekmece'de ki papağanlar bunlar cinsleri ne bilmiyorum ama  ::)

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
resimdeki büyük ihtimal pakistan papağanı

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
bunlar doğaya uyum sağlamış bence yakalamayın.. artık kafes kusu değiller ve uzunca bir süredir türkiyede ürüyorlar..

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
benim bahsettiğim yer izmir ve bu kuşlar daha önce burada yoktular benim şüphem 600m ilerimizde kuş üretim yeri gibi bir yer var oradan kaçtılar

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Burak GÖKDENİZ' Alıntı:
benim bahsettiğim yer izmir ve bu kuşlar daha önce burada yoktular benim şüphem 600m ilerimizde kuş üretim yeri gibi bir yer var oradan kaçtılar
öyleyse eğer onlara bi sorun onlarınsa yazık onlar yakalasınlar..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Yanılmıyorsam; 2009 yılında papağan nakleden bir kamyonun kaza yapması sonucu özgür kaldılar fakat onlar ülkem doğasına kolaylıkla uyum sağlayamadı, büyük bir kısmı öldü.

Ya yakalayabildiğin her 10 tanesinden 9'u kafese uyum sağlayamaz, ölürse ?

Bülent BAĞ' Alıntı:
Onları yakalamak yerine kafes kuşu edinsen daha iyi olur. Bırak özgürcene doğada yaşasınlar.

yakınyol

Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
tekebaş
tekirdağ da bundan 13 sene kadar önce çok çeşitli renk renk 100 lerce papğan geziyodu elma ağaçlarına konuyorlardı bizde uzaktan seyrediyorduk yaklaşınca kaçıyolardı ama çok dayanamadılar yok oldular 3 beş sene kadar sadece pakistan cinsi olanlar göründü sonra onlarda yok oldu

emredemircan

Yeni Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
DEMİRCAN
Burak GÖKDENİZ' Alıntı:
emre demircan kardeşim sen hangi tür kuş türü besliyon?
ben 7 yaşımdan bu güne kanatlı beslerim,şu an besledğim 9 çift show jumbo muhabbet "1 jako african grey papağanı 1  scarlet ara,1 çift sultan.1 çift cennet...

illakide yalıycam diyorsan aynı ırktan bir kuş bulman lazım.........neden sordun peki >?

yasarpdr

Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Ocaktürk
onları yakalayıp ne yapmayı düşünüyorsun ki ? onlar orada doğal bir yaşam alanı oluşturmuş, nekadar güzel... siz onları yakalayıp , oradaki güzelliği bozmassınız inşallah. 3 kuruş için değmez. ben yerinizde olsam oradaki hayvanlara su veya yem desteği verip oradaki doğal alanı geliştirmeye çalışırdım. emin olun bu çok daha güzel ve hayırlı olur...

SpeciaL

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
SARICA
Büyük ihtimal Pakistan papağanı , İskender papağanı olarak bilinen cinslerdendir. Türkiye de yeşil papağan olarak biliniyor heralde. Soğuğa en dayanıklı papağan türü. Türkiye ye öyle yada böyle gelmiş, zamanla alışmışlar. Evcilleştirilmesi zor bir tür. Bencede bırakılsın çoğalsınlar, zamanla özleşsinler :)

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
ne yapacaksınız yakalayıpta  gelin size muhabbet verelim adı üstünde mubabbet eder belki sizinle papağan vahşi doğa hayvanı nede olsa..............