kemal akbulut
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- ww.muhabbetkusuureticileri.com
- Adı
- Kemal
- Soyadı
- Akbulut
ZAMAN HERŞEYİN İLACI DESEK HERKES HERŞEYİ BİLİYOR ZATEN SLM
+ 100Cihat BURAK' Alıntı:askerlik konusundaki eşitsizlik hergeçen gün çoğalıyor,paralı askerlik zırvası da nedir. parası olan baş üstünde tutulsun,parası olmayanın başı vurulsun.Biz hukukun herşeyden üstün olduğu bir devletin milletiyiz , fakat herkesin hakkına tecavüz eden hakkı da hukuku da para olan acımasız bir hükümetin düzenbaz kararlarına BOYUN EĞECEK kadar aciz değiliz
Cevabınızın bana olmadığını temenni ederek cevap vermiyorum. Aksi halde tartışırdık.. Çünkü tövbe et, vatanını seven biri vs.. Çok ağır ve yazmış olduğum mesaj üzerine anlamsız ve saçma bir cevap olurdu. Hem dinimi hemde vatan sevgimi yargılayıcı bir yazı olmuş olurdu.. Düşünüp yazalım.ixirseviyo' Alıntı:Bayrak öpmekle milletini seven, dua okumakla dinini seven biri olursun diye bir kıstas yok. bir kere dinini seven insanları yargılamaz küpesi var ruju var diye hor görmez hayvanla insanı mukayese etmez. ikincisi milletini seven insan ülkesini yöneten parti hangi parti olursa olsun hataları varsa bile bu şekilde aşağılayıcı bir uslup kullanmaz. Dininide vatanınıda seviyorsan paylaşımını geri çek tövbeni et insanlara bakış açını değiştir. Saygılar iyi günler...
Anladım.. Aman ağır ithamlarda bulunmayalım vatan millet din insanların hassas konusu bazılarının kanayan yarası. Yorumlar tehlikeli olablir.ixirseviyo' Alıntı:özgürdemirbaş sana değildi söylediklerim alıntı yapmak istemedim uzun olduğu için yazı .. karahanuzuna benim vermiş olduğum cevap