Parmak kırılması

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Beklediğimden yavaş ilerliyor.Hayırlısı bakalım..

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Arkadaşlar kuş rutin hayatına geri döndü sayılır.Eskisi gibi tek ayak üzerinde durmaya çalışmıyor.Problemli ayak ile tırmanma veya üzerinde durabilme yeteneği hemen hemen geri eski haline geldi.Umarım kimsenin başına gelmez....

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
cihan aytan' Alıntı:
çok  büyük geçmiş olsun bugün beni üzen gördüğüm en kötü manzara inşallah yakın zamanda iyileşir  bir tavsiyem olucak tüneklerinizi değiştirin yuvarlak tahta tünekler kullanın tahta tünekle tırnaklarının kendiliğinden orantılı kısalmasını sağlarsınız yuvarlak olması iyi kolay rahat  tutunabşlesi için ideal olur ALLAH acil şifalar versin
tekrar geçmiş olsun tamamen düzeldiği haberini almak istiyoruz

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
öncelikle geçmiş olsun. tül yerine strec filmle kafesi 1-2 tur sarabilirsin.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Salihe bey,denedim onuda kuşlar tırtıklayarak yırttılar.Plexiglas malzeme ile aynı tül gibi hutu yapmayı düşünüyorum.Mazleme bakacağım kısa süre içinde.Kafes sayısına göre malzeme hesabı çıkaracağım.Maddi olarak zorlamaz ise deneyeceğim.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Arkadaşlar  konuyu okuyan diğer arkadaşlarca tecrübe edilmesi açısından başımızdan geçen hadiselerin ve gelinen nokta açısından bilinmesi gerekenleri sürekli güncel tutmayı önemli sayıyorum.Tırnağı kopan kuşum şuan iyi tırnaksız olarak yaşantısına devam ediyor.Hareket kabiliyetinde herhangi bir eksiklik yok.Hatta alttaki kuşumla eşleşti dün itibarı ile ilk yumurtasını verdi.Umarım mavi spangle güzel yavrular verecekler..

kacaksevgilim

Yeni Üyemiz
Adı
Hakan Bugra
Soyadı
Can
Merhabalar.Kuşumla ilgili bir sorunu araştırırken siteyi ve konuyu buldum.6 yıl önce arkadaşımızın kuşuna kötü bir hadise denk gelmiş.6 gün öcne bende aynı hadiseyi yaşadım.Bizimkiler kuşu uçururken tırnağı perdeye takılmış,sonrasında ters dönmüş.Tırnağı koptu
  (uyudugundan daha net çekemedim rahatsız etmemek için)

Nerdeyse hiç kanamadı ama 3-4 gündürde geçmek bilmedi.Dayanamadım veterinerden yardım istedim oda bana"ERİTROTEK"adında bir çözelti/antibiyotik verdi.
1 gün B vitamini 1 Gün bu ilacı katıyorum suyuna,ayrıca hergün kulak çöpü ile kantron yağı sürüyorum .Şuan 6.günde ama bugün ilk defa uyurken ayağını karnına çektiğini fark ettim.Görünürde hafif bir şişlik haricinde sorun yok gibi duruyor.Yarası kabuk bağlamış

Uyku haricinde tüneklerde tünüyor, kafes içinde hopluyor,zıplıyor tırmanıyor yemlikten yemini yiyor.çekinerekte olsa o tırnağını kullandıgını fark ettim.
Sanırım arkadaşımzıda 1 ay sürmüş bu süreç.Siz değerli hayvanseverlerdne yardım bekliyorum acaba hala yapabileceğim bişi var mı?