Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 18 Ağu 2010 #21 Ahmet SALMAN' Alıntı: Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı: ahmet yılmaz bir yedi, bir yedi ki sofradan zorla ayırdık arkadaşı Genişletmek için tıkla ... abi adama yemiyor yemiyor dediniz şimdide ayarı kaçtı çok yiyor Genişletmek için tıkla ...
Ahmet SALMAN' Alıntı: Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı: ahmet yılmaz bir yedi, bir yedi ki sofradan zorla ayırdık arkadaşı Genişletmek için tıkla ... abi adama yemiyor yemiyor dediniz şimdide ayarı kaçtı çok yiyor Genişletmek için tıkla ...
I ilker Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 295 Konum MURATLI-TEKİRDAĞ Adı ilker Soyadı ERTÜRK 18 Ağu 2010 #22 yavaş git yılmaz adın çıkıyor bak selahattin abiyi geçmeyesin
K KurKur Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 2,511 Adı Yılmaz Soyadı KURŞUN 18 Ağu 2010 #23 ilker ertürk' Alıntı: yavaş git yılmaz adın çıkıyor bak selahattin abiyi geçmeyesin Genişletmek için tıkla ... "Bir kere geldim Dünya ya ölünceye kadar yiyeceğim." Artık yaşam felsefem bu oldu arkadaşlar..
ilker ertürk' Alıntı: yavaş git yılmaz adın çıkıyor bak selahattin abiyi geçmeyesin Genişletmek için tıkla ... "Bir kere geldim Dünya ya ölünceye kadar yiyeceğim." Artık yaşam felsefem bu oldu arkadaşlar..
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 18 Ağu 2010 #24 Yılmaz KURŞUN' Alıntı: ilker ertürk' Alıntı: yavaş git yılmaz adın çıkıyor bak selahattin abiyi geçmeyesin Genişletmek için tıkla ... "Bir kere geldim Dünya ya ölünceye kadar yiyeceğim." Artık yaşam felsefem bu oldu arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... yani yaşamak için yemek değil yemek içinmi yaşıyacaksın(selahattin abi gibi)
Yılmaz KURŞUN' Alıntı: ilker ertürk' Alıntı: yavaş git yılmaz adın çıkıyor bak selahattin abiyi geçmeyesin Genişletmek için tıkla ... "Bir kere geldim Dünya ya ölünceye kadar yiyeceğim." Artık yaşam felsefem bu oldu arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... yani yaşamak için yemek değil yemek içinmi yaşıyacaksın(selahattin abi gibi)
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 18 Ağu 2010 #25 Atın ölümü arpadan olsun...