Pazar Günü Zaman Geçireyim Dedim Ortaya Bunlar Çıktı. Sizce Nasıl Olmuş ?

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Pazar günü oruçlu iken zaman geçmiyor malum  :D bende birşeylerle oyalanayım dedim ve sonunda ortaya bunlar çıktı.  :) Bakalm beğenecekmisiniz ? Resimler aceleye geldi idare edin.  pray

YEM TEMİZLEME MAKİNEM - ÇİFT KAT / ÇİFT FAN

Sağ ve sol yana kovaları koyuyorsunuz temiz ve kabuklar direk kovaya doluyor...

FOTO STÜDYOM

Üstten flore edilmiş ışık verilerek gündüz ışığı sağlanacak, böylelikle kuşun ham rengi objektife düşmesi sağlanacak.

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
görüntü süper
icraatı da güzel olur inşallah  alkisd

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Valla süper olmuş Erkan ustam, ellerine sağlık. Benim yem temizleme makinam da çift fanlı ama senin temiz yem ve kabuk çıkan kısmı daha mantıklı olmuş benimkine göre. Benimkinde altta deliler var. O kısımları da konik yapamadığımdan yemler birikiyor ve zamanla kelebekleniyor. Ben de üzerinde tadilat yapayım bari seninki gibi :)

Tekrar ellerine sağlık :)

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Mehmet UYAR.' Alıntı:
Valla süper olmuş Erkan ustam, ellerine sağlık. Benim yem temizleme makinam da çift fanlı ama senin temiz yem ve kabuk çıkan kısmı daha mantıklı olmuş benimkine göre. Benimkinde altta deliler var. O kısımları da konik yapamadığımdan yemler birikiyor ve zamanla kelebekleniyor. Ben de üzerinde tadilat yapayım bari seninki gibi :)

Tekrar ellerine sağlık :)

Mehmet abi işin aslında bana çekmece yapmak zor geldi de böyle bir şey düşündüm doğrusu. Faydalı oldu ise sevindim...  :)

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Faydalı olacağını düşünüyorum çünkü delikli olduğunda dediğim gibi huni biçiminde yapmak lazım onu da beceremedim. Bu seferde orada zamanla biriken yemler ve kabuklar kelebeklendi. Dediğim gibi senin sistem daha kullanışlı geldi bana :)

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
tebrikler güzel olmuş gerçekten emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler alkisd

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
çok güzel bir çalışma ihtiyacı olan arkadaşlara yol gösterir.. thumbsupbo

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
ÇİFT KAT OLMASI BİR SEFERDE İŞİ ÇÖZEBİLİR ÇOK AKILLICA TEBRİKLER AMA YİNEDE TEST EDİP SONUÇLARIDA BİZLERLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM... SELAMLAR...

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
ellerine sağlık güzel olmuş rica etsek ölçülerini yazarmısınız fan kaçlık kullandınız