peçete sorunu

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
öncelikle merhaba ustalarım.Bende bir cift var.Bunlar üçdür yumurtladı ama erkek yuvaya girip yumurtaları kırıyordu.Yuvada talaş vardı.Yumurtalar en çok bir saat kalıyordu.Ben talaşı alıp yerine peçete parçaları koydum.İki saat pnce kus yumurtladı.erkek yuvaya girip ne yapdısa yumurta kırılmadı.Anlayacağınız peçete yumurtayı korudu.Benim sorunum peçete bir sorun çıkarırmı kuşlara? yardım ederseniz sevinirim. pray

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Sefder bey peçete kuşlara bir sorun yaratmaz fakat, erkek kuşun yumurtayı kırmasının sebebi yuva materyalinden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, kuşların bulunduğu odadan tutun yediği mamaya v.s bir sürü etkeni olabilir.

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
arkadaslar ben ya deli olucam ahaaa ahaaa ahaaa ya da erkegi oldurecegim confused confused confused .Erkege hic bir sey etkilemiyor.Yine yumurtayi kirmis bu dort oldu.Akadaslar ben yumurtalari toplayip sonra erkegi ayirip disiyi yatirsam olurmu.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Yumurtladığı anı yakalayıp sağlam iken yumurtaları alıp sahte ile değiştirilebilirsiniz. Sonra Erkeğin kızgınlığını alıp tekrar gerçek yumurtaları geri verebilirsiniz.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Yumurtladığı anı yakalayıp sağlam iken yumurtaları alıp sahte ile değiştirilebilirsiniz. Sonra Erkeğin kızgınlığını alıp tekrar gerçek yumurtaları geri verebilirsiniz.
Katılıyorum