Pet Shop

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
İstanbul' da yaşıyorum ve tanınmış çok iyi bir pet shopa gittim bugün. Ustalar merak ediyorum çok sağlıklı güzel İngiliz Hollandalı kuşlar vardı. Neden burda alındığında bu kuşlar 40-80 arası gidip gelirken o gayet  tanınmış iyi pet shop yerlilerle aynı fiyat olan 30-35' e satarken burda fazla? Üretici kazanması açısından mı burda 40-80 arası?
Sadece Show Jumbolar yoktu o da istek üzerine getirtiliyormuş 150-200 Tl..

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
üretici kazansın diye kimse 40-80 tlye alıp 30-35e satmaz. o da ekmek yiyecek. aklıma ilk gelen kaçak kuş oluyor. ya da petshop sahibinin üretimhanesi olabilir.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
üretici kazansın diye kimse 40-80 tlye alıp 30-35e satmaz. o da ekmek yiyecek. aklıma ilk gelen kaçak kuş oluyor. ya da petshop sahibinin üretimhanesi olabilir.

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Bu kaçak işine hala çözüm getirilemedi.. bence burdaki kuş üretimini baltalayan ve daha ileriye gitmesini engelleyebilecek tek faktör. Hayırlısı olsun inşallah..

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Vedat ŞEN' Alıntı:
Bu kaçak işine hala çözüm getirilemedi.. bence burdaki kuş üretimini baltalayan ve daha ileriye gitmesini engelleyebilecek tek faktör. Hayırlısı olsun inşallah..
+ evil_idea evil_idea

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
Cihad ERGÜN' Alıntı:
En iyi 4 pet shoptan biri yani kötü iş yaptığını düşünmüyorum açıkçası. Ha çalıp çırparak belli yerlere gelenler de yok değil tabii ..
yani mantıken kimse %100 zarar için dükkan işletmez. bir petshopta yerli damızlıklar bile 30-35 TL arası satılıyor. eğer ingiliz kuşu 35 tye satıyorsa ben bunun altında bit yeniği ararım

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
yani mantıken kimse %100 zarar için dükkan işletmez. bir petshopta yerli damızlıklar bile 30-35 TL arası satılıyor. eğer ingiliz kuşu 35 tye satıyorsa ben bunun altında bit yeniği ararım
yani birisinin kümesi patlatılıyor veya kaçak kuş.... neeee

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Yusuf YILMAZ..' Alıntı: