PetShop'dan aldıgımız dişi Kuşlar Kısırlaştırıyolar mı ?

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
O gun Bişey Duydum.Dogrumu Yalan Mı Sizce
Petshop'dan ALdıgımız Çiftleştirmek için ALdıgımız Kuşları Kısırlaştırıyolarmış.
Ben Pek İnanmadım bide Size Soruyum Dedim.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
EVET KISIRLAŞTIRIP SATIYORUZ İNANMAYIN BÖYLE KULAKTAN DUYMA ŞEYLERE BU KUŞLARDA STRES FAZLA OLUNCA ÇOKTA RAHATSIZ EDİNCE YUMURTLAMAZ BAZILARI YERİNİ HİÇ YADIRGAMAZ CABUK YUMURTLAR

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
:) petshopun işi gücü yok da kuşları mı kısırlaştırcak, ayrıca bunun petshopa ne gibi bir faydası olacak :) aksine zararı olur. Çok yanlış bir bilgi benim de tanıdığım petshoplar var kesinlikle öyle bir şey yok.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Kemal SOYLU' Alıntı:
:) petshopun işi gücü yok da kuşları mı kısırlaştırcak, ayrıca bunun petshopa ne gibi bir faydası olacak :) aksine zararı olur. Çok yanlış bir bilgi benim de tanıdığım petshoplar var kesinlikle öyle bir şey yok.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
SİZE KİM SÖLEMİŞSE UYDURMUŞ NEYE DAYANARAK SÖLÜYOR BİDE NASIL KISIRLAŞTIRDIKLARINIDA SÖLESİN BİZDE BİLELİM BU PETSHOPLARI KÖTÜLEMEKTEN VAZGEÇSEK ARTIK ADAMLAR EKMEKLERİNİ O İŞTEN KAZANIYORLAR ONLARADA YAZIK SAYGILAR

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
Beyler Sadece O gun Biri Söylemişti Kafama Takıldı :S O yüzden Sordum

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Kemal SOYLU' Alıntı:
+1

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
SİZE KİM SÖLEMİŞSE UYDURMUŞ NEYE DAYANARAK SÖLÜYOR BİDE NASIL KISIRLAŞTIRDIKLARINIDA SÖLESİN BİZDE BİLELİM BU PETSHOPLARI KÖTÜLEMEKTEN VAZGEÇSEK ARTIK ADAMLAR EKMEKLERİNİ O İŞTEN KAZANIYORLAR ONLARADA YAZIK SAYGILAR

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Kemal SOYLU' Alıntı:

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Pet shoplarda şok olay!!!
Muhabbet kuşları hadım mı ediliyor?

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Kısırlaştırma değilde kullanılan çok kapsamlı antibiyotikler canlıları verimden düşürüyor .

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
peki petshop lar kuşları kısırlaştırınca onların bunda ne gibi karları olacak ve bu kısırlaştırma işlemi bedavayamı oluyo yazıktır mantiken düşünürsek olmaz böyle şey

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
tuaf ama bende duydum öyle bişey. bizlerin ürettiklerinde tabiki asla olmaz olamaz ama, yurt dışından gelen kuşlarda kısır çıkabiliyormuş. tabi hepsi degılmıs %10 gıbı bı rakam. dıye duydum. ama görmedim rastlamadım da sadece duydum.

cihangir

Üyemiz
Adı
cihangir
Soyadı
ziylan
böyle birşey mümkün değil.zira verdiğimiz her kuşun arkasındayız eğer verdiğimiz kuş eşe girmezse fark almadan değiştiriyoruz yine olmadı erkek kuşu isteyip kendinin eş seçmesini istiyoruz.unutmamak lazım müşteri her zaman haklıdır

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Cihangir ZİYLAN' Alıntı:
böyle birşey mümkün değil.zira verdiğimiz her kuşun arkasındayız eğer verdiğimiz kuş eşe girmezse fark almadan değiştiriyoruz yine olmadı erkek kuşu isteyip kendinin eş seçmesini istiyoruz.unutmamak lazım müşteri her zaman haklıdır
helal olsun
budur
tebrik ediyorum sizi...

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
kuşları kısırlaştıracak zamanları oldugunu zannetmiyorum