artık şu petshoplara afedersınız bok atmaktan vazgecse ınsanlar ne ıyı olmazmı sızce de ? tamam saglıksız ortamlarda kus satanlar var fakat bunun ayrımını yapabılıcek ınsanlar oldugumuzu dusunuyorum zaten satın alacagınız kuş sağlıksız gorunuyorsa almazsınız sıteyı okudugumda petshoptan kus almaya öcü gibi bakıyordum ılk zamanlarda fakat ısını duzgun yapan ınsanların oldugunu gordugumde ıcım rahatladı bıraz daha sonucta burdakı yerlı kus ureten üreticilerin kuşlarıda nihayetınde petçilere satılmakta bence petçilere kotu gozle bakmak burdakı ınsanlarında kuslarına kotu gozle bakmak gıbı bısey oluyor arkadaslar lutfen bıraz daha ıhtıyatlı davranalım sonuc olarak o ınsanlarda buradan ekmek yıyor izmir kuş pazarında cantalarla kus toplamaları sızce tamamen onların sucumu toptan 8 lıraya kuşunu satabılen ınsanların sucunu petshopculara yuklemeyelım asılsız asılsız varyasyonlar yaratılmasın neden kuslar kısırlastırılsın he saglıksızdır vasıfsızdır o ayrı konu ama kısırlastırmak ek malıyettır kı sacmalıgın danıskasıdır hangı mantık yapar bunu kusura bakmayın cok yazdım ama haksızlık yapıldıgını hıssettıgım ıcın bole tepkı verdım he kuşları paradan baska bırsey olarak gormeyıp herseylerı kuşu satana kadar olan petshopculardan bahsetmıyorum onların yatcak yerı yok sonucta ne kadar ekonomık getırıde olsa onların da canlı olduklarını unutmalarına katlanmak mumkun degıl saygılar ..