petshoptan acıyıp hasta kuşları aldım yardım lütfen

alperkuyumcu

Üyemiz
Adı
alper
Soyadı
kuyumcu
arkadaşlar bu gün vitamin almaya gittiğim petshopta ağır ishalli 2 tane kuş gördüm hallerine acıyıp belki kurtara bilirim diye satın aldım sade kanarya yemi verdim sularına bebek aspirini kattım azmiktarda ve haşlanmış patates ve pirinç lapası koydum ama patetes ve pirinç yemiyorlar başaka neler yapabilirim birde mavi kuşun tek gözünün altında kızarıklık var neler yapabilirim

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
hemen ishal ilacı verin, avidare, sera gibi ishal ilaçları idare eder, geçmezse baytril denersiniz, kuşların göz çevresindeki tüyler dökülmüş gibi görünüyor, ayrıca göz etrafında şiş varsa papağan ateşi hastalığı da olabilir, kuşların göğüs kemiği jilet gibi elinize geliyorsa kuruma var demektir, kuruma tedavi ile ilgili öneriler var ama kurumadan kurtulması biraz zor ama önce ishali durdurun...

alperkuyumcu

Üyemiz
Adı
alper
Soyadı
kuyumcu
Ahmet KARA.' Alıntı:
hemen ishal ilacı verin, avidare, sera gibi ishal ilaçları idare eder, geçmezse baytril denersiniz, kuşların göz çevresindeki tüyler dökülmüş gibi görünüyor, ayrıca göz etrafında şiş varsa papağan ateşi hastalığı da olabilir, kuşların göğüs kemiği jilet gibi elinize geliyorsa kuruma var demektir, kuruma tedavi ile ilgili öneriler var ama kurumadan kurtulması biraz zor ama önce ishali durdurun...
[/quoteyok kemik falan gelmiyor biraz vitamin takviyesi yaptım ilk geldiklerine göre sanki birazdaha hareketliler

aplus35

Yeni Üyemiz
Adı
evren
Soyadı
düzenli
sarı olan kurumaya baslamıs sanki...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
1 litre suyun icine baytril % 10 1 cc koyun , yarım cay kasigida nufsamisin (guvercin ilacı) karistirin, 1 cc de b vitamin kompleks karistirin 7 gun boyunca verin..

alperkuyumcu

Üyemiz
Adı
alper
Soyadı
kuyumcu
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
1 litre suyun icine baytril % 10 1 cc koyun , yarım cay kasigida nufsamisin (guvercin ilacı) karistirin, 1 cc de b vitamin kompleks karistirin 7 gun boyunca verin..
tşk ederim çok yararlı oldu

alperkuyumcu

Üyemiz
Adı
alper
Soyadı
kuyumcu
sarı kuş öldü ama mavi kuş baya bir kendini toparladı yannız sarı kuşta daha sağken çok pis bir koku vardı o koku hastalıklamı ilgili acaba