PİSLENEN SULUKLAR

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
banyo eksiği olan kuşlar hem huzursuz oluyor hemde sulukların yanından ayrılmıyor benim banyo herzaman takılı olur isteyen banyosunu yapar

E

elaziz2316

Guest
    Banyo suyuna sirke'den başka bişi koymak gereklimidir?

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
sirke yeterli gelir bence. Hem tüylerini parlatır hem parazitlerin oluşumunu önler varsa öldürür .

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Mustafa abi, hilmi abinin bir sözü var, dışarda kar yağsa dahi banyo verebilirsin. Selahattin abinin bir sözü derki :) sağlıklı kuş banyo yapar. Ben veriyorum. Kimisi yapıyor. Kimisi yapmıyor. Dün dediğim gibi vermiştim. O kadar çok ihtiyaçları varmış ki, ben daha koyar koymaz atladılar içine. 10 dk sonra suyu tazeledim diğerleri de sabaha kadar yapmışlar. Ayda bir falan veriyorum. Benimde 30 za yakın yavrum var.
+1

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Mustafa abi, hilmi abinin bir sözü var, dışarda kar yağsa dahi banyo verebilirsin. Selahattin abinin bir sözü derki :) sağlıklı kuş banyo yapar. Ben veriyorum. Kimisi yapıyor. Kimisi yapmıyor. Dün dediğim gibi vermiştim. O kadar çok ihtiyaçları varmış ki, ben daha koyar koymaz atladılar içine. 10 dk sonra suyu tazeledim diğerleri de sabaha kadar yapmışlar. Ayda bir falan veriyorum. Benimde 30 za yakın yavrum var.

Mehmet bilgi için çok sağol sizin gibi üstadların sayesinde inşallah bizde birer üstad olacağız bizden sonraki hobicileri bilgilendireceğiz.Bu soruyu sorduğum iyi oldu.Çünkü bazı kuşların göğüs bölgesindeki tüyler ıslak oluyordu suluklarına baktığımda sularının azaldığını görüyordum.Demekki banyo ihtiyaçları varmış.