kinzavas
Uzman Üyemiz
banyo eksiği olan kuşlar hem huzursuz oluyor hemde sulukların yanından ayrılmıyor benim banyo herzaman takılı olur isteyen banyosunu yapar
Vilmectin koyabilirsin, baymec koyabilirsin. tek tek olması kaydıyla.elaziz2316' Alıntı:Banyo suyuna sirke'den başka bişi koymak gereklimidir?
+1Mehmet Kıdır' Alıntı:Mustafa abi, hilmi abinin bir sözü var, dışarda kar yağsa dahi banyo verebilirsin. Selahattin abinin bir sözü derkisağlıklı kuş banyo yapar. Ben veriyorum. Kimisi yapıyor. Kimisi yapmıyor. Dün dediğim gibi vermiştim. O kadar çok ihtiyaçları varmış ki, ben daha koyar koymaz atladılar içine. 10 dk sonra suyu tazeledim diğerleri de sabaha kadar yapmışlar. Ayda bir falan veriyorum. Benimde 30 za yakın yavrum var.
Mehmet Kıdır' Alıntı:Mustafa abi, hilmi abinin bir sözü var, dışarda kar yağsa dahi banyo verebilirsin. Selahattin abinin bir sözü derkisağlıklı kuş banyo yapar. Ben veriyorum. Kimisi yapıyor. Kimisi yapmıyor. Dün dediğim gibi vermiştim. O kadar çok ihtiyaçları varmış ki, ben daha koyar koymaz atladılar içine. 10 dk sonra suyu tazeledim diğerleri de sabaha kadar yapmışlar. Ayda bir falan veriyorum. Benimde 30 za yakın yavrum var.
ilker ERTÜRK' Alıntı:SULUKTAN ÇIKILDI YOLA BANYOYA KADAR GELDİ PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER