Plastik muhabbet kuşu yuvalığı

GÖKAY

Yeni Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
HOCA
Geçen gün Ankara dost pet shopta aynısını gördüm fiyatı hatırlamıyorum.
İngiliz ve jumbolara küçük gelecek bir kafes(değişik boyutları yoksa tabi).

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
yuvalıklar kücük muhabet icin pek uygun degil .yerliler haric (ing ve kırmalar giremez) icon_snooty izmirde pazarda görmüştüm.

F

fenerbahçeli

Guest
Kuşların doğasına aykırı bence normal tahtalar daha iyi kuşlarımız için.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
tahtalar tabiki daha iyi ama kesinlikle doğayı tam teşekküllü kuşlarımıza sunamayız.pilastik malzemelerin temizliği çok daha kolay olduğu için terciğ edilebilir.yuvalığın alt kısmına ağaçtan folluk uydurulursa hayvan rahat edecektir.

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
tahtalar tabiki daha iyi ama kesinlikle doğayı tam teşekküllü kuşlarımıza sunamayız.pilastik malzemelerin temizliği çok daha kolay olduğu için terciğ edilebilir.yuvalığın alt kısmına ağaçtan folluk uydurulursa hayvan rahat edecektir.
doğayı kuşlarımıza tam teşekküllü sunamayız tabi ki ama bence tahta yuvalıkları da kuşlarımızdan esirgememeliyiz.plastiklerin temizliği kolay olsa da kuşlarımız için tahtalar kadar sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum.ben plastik yuvalık tercih etmezdim.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
paylaşım için teşekkürler selahattin abi  yuvalık çok küçük üretimde kullanılabilecek boyutta bir yuvalık değil icon_naughty

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
Yasin ÖZCAN' Alıntı:
doğayı kuşlarımıza tam teşekküllü sunamayız tabi ki ama bence tahta yuvalıkları da kuşlarımızdan esirgememeliyiz.plastiklerin temizliği kolay olsa da kuşlarımız için tahtalar kadar sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum.ben plastik yuvalık tercih etmezdim.
ne kadar tahta tünek iyi olsada bazı arkadaşlar dış parazitlerle adeta savaşıyorlar.ben bu yüzden plastik olabilir fakat içine takta folluk uydurula bilir diye düşünüyorum.