POLİSİYE ROMAN GİBİ... MUBİŞ NEREDE???cevap bekliyorum

mesut KORKMAZ

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
korkmaz
sevgili ustalarım,şaşkın ve gerginim.ramazan ayında aldığım yakın zamanda çiftleşmiş ve yumurta beklediğim çiftimin dişisi kaçtı yada kaçırıldı. yeni yaptığım izolasyonlu odada idi kuşlar. sabahları güneş ışı alsın diye annem odanın kapısını açıyordu. öğlen sularını değiştirmek için odaya girince bi baktım dişi kuş yok. kafes kapalıyuvalık kapalı ama kuş yok.

SORUM ŞU BİR MUHABBET KUŞU EV TİPİ YUVALIĞIN KAPISINI AÇABİLİR Mİ?eğer kuşun yukarıya doğru kalkan kapağını açıp çıkmadıysa çalındı

Rivere

Üyemiz
Adı
Cem ırmak
Soyadı
Bilmen
Merhabalar eviniz 1.katta ise kedi olabilir,çünkü seneler evvel benim başıma gelmişti açık pencereden giren kedi kafesi devirmeden içinden kuşu almiştı sadece masanın altında bir kaç tüy bulmuştum.Yinede bu kötü ihtimal tabiki inşallah böyle bir şey yoktur.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
sürügüsü yukarı doğru olan kapıları açan muhabbet kuşları gördüm bir çok videolar mevcut eger kedi yediyse erkek kuşta korkmuştur erkek ötmüyor konusmuyor kaçıyorsa kedi yemiş olabilir

mesut KORKMAZ

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
korkmaz
oda çatıda. ortalıkta tüy vb hiç bir şey yok.kafes dört katlı  kuşlarda 4. katta kedi tırmansa zannımca kafesi düşürürdü. ustalarım erkek kızışmış sürekli ötüyor kafayı aşaığı yukarı sallıyo. öyle korkmuş bir hali yok.cevaplarınız için teşekkürler

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Mesut kardeşim kuşun yuvalık kısmı yukarı doğru açılıyorsa dişi kuşun orayı keşfedip kaçmıştır. Benim dişi kuş 2 defa aynı şekilde kaçtı.odanın kapısı örtülü olduğu için dışarıya çıkamadı ama. 3. Denemesinde bizzat gözümle tahtayı yukarı itip kaçtığını gördüm.hemen tahtaya lastik taktım.yukarı itmesi zorlaştı bir daha kaçamadı. Senin kuşta bu şekilde kaçmıştır geçmiş olsun.

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
Geçmiş olsun dostum benimde erkeği bu gün kaybettim :( insan sıkılıyor.

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Selamlar, benimde bir erkek kuşum var box kafesin akıllı yemlik kısmının kapağını nerden öğrendiyse yukarı kadar kaldırabiliyor ancak kapağı bırakır bırakmaz kapandığı için dışarı hamle yapamıyor kapı es kaza takılı kalsa sanırım kaçacak ancak cam vs. olmadığı için odada akşama kadar dolanır akşam ben gelince yerine koyarım. Siz siz olun her kuşunuz için ufakda olsa bant yapıştırın yavruluğunuza tedbiri elden bırakmayın. Çok geçmiş olsun.

mesut KORKMAZ

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
korkmaz
Fikirleriniz için sağolun dostlar. üretime ilk adımımdı tam yumurtlayacak derken kaçtı. canım bayağı sıkıldı. ne yapalım kısmet değilmiş...

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Geçmiş olsun . Inanın bu kuşlar çok akıllı bir çıkış yolunu bulup çıkıyorlar . Bence erkek hazır olduğuna göre yanına kızgın bir dişi alırsanız size diğerini unutturur . Yine geçmiş olsun 

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
Bunlar gerçekten akıllı hayvanlar sığabileceği Aralık telden bile çıkıyorlar kapıya bacaya gerek yok.kısacası tedbirli olmak lazım geçmiş olsun

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
giyotin  kapılı yuvalıklardan kilit yoksa  kaçarlar... belli bir süre sonra  ısıyla olan durumundan sonra  suntalar kendini bırakıyor gevşiyor o nedenle  giyotin kapı onun için açılması kolay bir kapı ve  oyun haline gelmiş.. geçmiş olsun erkeğe bir eş alın bir an önce

Mehmet Kurtt

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kurt
Aynısı benim başıma da geldi.Neyseki kuş kayıplara karışmadan çok mucizevi bir şekilde terastan çıkıp gerisin geri yine eve girdi.

Nereden kaçtığına ise daha sonraları suç üstü yaparak çözdük.Yuvalığın yukarı doğru kayan  kapısına sen gagayı sok yukarı doğru kaldır,sonra yavaş yavaş kendini oradan özgürlüğe bırak...

Ufak bir klips eklentisi ile yuvalığı açmasının önüne geçtim ben...

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
geçmiş olsun bende akıllara gelmiyecek birşey yapmıştı dişi kuş yuvalıgın yukarı kalkan tarından çıkmış...geldim kuş yok salma kafesin telleri biraz geniş onun içine diger kuşların arasına karışmış kuşlar ne yapsa inanırım yeniden geçmiş olsun