portakall

pa$a

Üyemiz
Adı
rumeysa
Soyadı
yrtsever
suyunun içine portakal suyu sıktım  norml portakalı da elimle veriyimmi sorun olurmu???

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
PORTAKAL VEYA MANDALİNANIN KABUĞU VERİLİR DİYE DUYMUŞTUM
YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Portakal suyu içerisindeki Sülfürik asit içeriğiyle kuşların sindirim sistemindeki mega bakterilerin üremesini engeller. C vitamini sayesinde de kuşlara bağışıklık yönünden direnç verir. Ayrıca Limon suyuda karıştırabilirsiniz

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Portakal suyu içerisindeki Sülfürik asit içeriğiyle kuşların sindirim sistemindeki mega bakterilerin üremesini engeller. C vitamini sayesinde de kuşlara bağışıklık yönünden direnç verir. Ayrıca Limon suyuda karıştırabilirsiniz

+++

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
bizler kışın gırip olmamamız için nasıl bol bol portakal ,mandalin limon yiyorsak kuşlarında hakıdır diye içi benim dış kabuklarıda kendilerin mamalarına karıştırıyorum afiyetle yiyorlar bir sorun yok maşallah... şu ana kadar.

pa$a

Üyemiz
Adı
rumeysa
Soyadı
yrtsever
kabugunu rendeleyip yeminn içine atıyımmı bende bi zamanı varmı çok kalırsa filan bişe olma durumu ?

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Rumeysa YURTSEVER' Alıntı:
kabugunu rendeleyip yeminn içine atıyımmı bende bi zamanı varmı çok kalırsa filan bişe olma durumu ?
MAMALARINA RENDELEYEBİLİRSİN
GÜNLÜK DEĞİŞTİRİRSEN DAHA İYİ OLUR

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Şahin abi son noktayı koymuş

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
C vitamini vücudlarını dinç tutacaktır tabiki yerlerse

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
turungillerin suluklarına katacagınız bır kac damla suyu kanatlılarda hurcesel yag yakımına ve kursak mantarlarına engel olması bakımından ıyı gelecektır sıcak havalarda lımon suyu kkuslarınızı hem banyo sularına katıldıgında hem ıcme sularına ferahlık verecektır.