probiyotik kullanımı

derinsu35

Yeni Üyemiz
Adı
derin
Soyadı
solmaz
Herkese hayırlı geceler.araniza yeni katıldim.ben üretici degilim bir tane kuşum var yani 15inde gelcek.ama 9aydir sürekli araştırma halindeyim ona daha iyi ortam hazirlamak icin.ev hanimiyim.herşey hazır yeme düsmesini bekliyorum.geçenlerde 3 4 arkadaşla probiyotik paylastik.hangi zamanlarda kullanmam dogru olacaktir,ve ne sıklıkta kullanmalıyım.birde kulanım şeklini ögrenebilirmiyim.(bandrollü bir ürün taktlit degil.)kullanmamın ne gibi fayda ve zararları olacaktır.yardimcı olurmusunuz.

Saygılarımla

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Derin su hanım hayırlı geceler.

Genelde vitamin, prebiyotik gibi yem katkıları haftada 1-2 kez kullanılır.Yinede aldığınız prebiyotiğin markasını yazarsanız daha net bilgiler alabilirsiniz.  Kullandığımız bu tarz ürünler genelde kuşların bağışıklık yani savunma mekanizmaları güçlendirip hastalıklara karşı koruyucu görevler yerine getirirler.Bunun yanında tüy yapısı gibi fiziksel etmenlere de olumlu etkilerde bulunurlar.

derinsu35

Yeni Üyemiz
Adı
derin
Soyadı
solmaz
Anliyorum kerem bey.probiyotigin ismini vereyim hemen.ama önce bi arkadaşa sorayim.o şişede vermisti bana.adi yazan şişn onda kaldı.ögrenip yazayim hemen.teşekkürler

derinsu35

Yeni Üyemiz
Adı
derin
Soyadı
solmaz
Konsantre sıvı.ilac bu kerem bey.cok güçlü oldugunu duydum.oyüzden yanlis bişey yapmak istemiyorum.danışmak istedim

hamza kkuş

Takipçi Üyemiz
Adı
hamza
Soyadı
karakuş
derinsu hanım

ben yoğurt suyunu kullanıyorum içme sularına haftada bir...hem doğal.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
marketlerde satılan yogurtlardan beya sütlerden alınarak yapılan yogurt suları icinde katkı maddeleri oldugu icin bir işe yaramaz.. yogurt suyu verecek arkadaslar.. yogurtta sütte tamamen dogal olmalıki yararı olsun aksi taktirde bir yarar sağlamaz.. saygılar

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Yoğurt suyu olayını tam anlayamadım  bilgi verecek olan varmı nekadr uygulamalıyız. Ben doğal evde yapım yoğurt tüketiyorum onun içindekı sudan bahsedıyrz degılmı ben yanlış anlamadım :)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
DERİN HANIM BUNLARA HİÇ GEREK YOK SİZ YEMİNİ SUYUNU VERİN  BU TARZ  UYGULAMALARA GEREK YOK EVDE TEK KUŞ  HİÇ UĞRAŞMAYIN YEM SU  BİRDE ALIŞIRSA MAMA VERİN TAMAM..GERİSİ ANĞARYA İŞ....

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
DERİN HANIM BUNLARA HİÇ GEREK YOK SİZ YEMİNİ SUYUNU VERİN  BU TARZ  UYGULAMALARA GEREK YOK EVDE TEK KUŞ  HİÇ UĞRAŞMAYIN YEM SU  BİRDE ALIŞIRSA MAMA VERİN TAMAM..GERİSİ ANĞARYA İŞ....
Birde düzenli kumu taşı olsun gerisine gerek yok.Çünkü kuşunuz yavru bakmayacak eşlenmeyecek.

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Derin hanım ürünü almışsınız çöpe atacak haliniz yok.Sonuçta ekstrada olsa faydalı bir ürün, bence kullanın bitirin.Haftada 1 gün sabahtan suluğuna 3-5 damla damlatıp akşam suyu yenilemek suretiyle gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Elinizde hazır hayvan prebiyotiği varken yoğurdun suyunu kendinize saklayınız.:)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Tahir ÖZSOY' Alıntı:
Yoğurt suyu olayını tam anlayamadım  bilgi verecek olan varmı nekadr uygulamalıyız. Ben doğal evde yapım yoğurt tüketiyorum onun içindekı sudan bahsedıyrz degılmı ben yanlış anlamadım :)
Tahir market veya evdeki yoğurt farketmez, kovadan biraz yoğurt aldığında belli bir süre sonra yyoğurdun suyu sarımtırak-yeşilimsi bir renk şeklinde birikir
onu bir bardaga al ve her suluğa bir kaşığı şeklinde kat...

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Mert AYDIN' Alıntı:
Tahir market veya evdeki yoğurt farketmez, kovadan biraz yoğurt aldığında belli bir süre sonra yyoğurdun suyu sarımtırak-yeşilimsi bir renk şeklinde birikir
onu bir bardaga al ve her suluğa bir kaşığı şeklinde kat...
teşşekürederim mert abi.